لیست تحریم کشورهای عربی علیه قطر چاق‌تر شد

پنج‌شنبه 2 آذر 1396
08:50
لیست تحریم کشورهای عربی علیه قطر چاق‌تر شد کشورهای عربستان، مصر، بحرین و امارات از تحریم دو نهاد وابسته به این کشور خبر دادند.

العالم - قطر

مصر، عربستان، امارات و بحرین اعلام کردند که در راستای پایبندی خود به مبارزه با تروریسم و خشکاندن منابع تامین مالی آن، نام اتحادیه جهانی علمای مسلمان، شورای بین المللی اسلامی (مساع) و 11 نفر دیگر را به فهرست گروه‌های تروریستی خود افزوده‌اند.

این کشورها در بیانیه‌ای اعلام کردند: 2 نهاد قطری تحریم شده، نهادهایی تروریستی هستند که در پوشش اسلامی به ترویج تروریسم می‌پردازند و دین را به پوششی برای تسهیل فعالیت‌های مختلف تروریستی خود تبدیل کرده‌اند.

در این بیانیه همچنین آمده است که 11 شخص تحریم شده نیز با دریافت کمک‌های مستقیم از قطر، اقدام به انجام عملیات‌های تروریستی مختلف کرده‌اند.

مصر، عربستان، امارات و بحرین افزودند که قطر به این افراد گذرنامه قطری داده و برای تسهیل فعالیتهایشان آنها را در نهادهایی به ظاهر خیریه بکار گرفته است.

این کشورها تاکید کردند که قطر همچنان به حمایت از تروریسم و تشویق تندروی و نفرت‌انگیزی ادامه می‌دهد و مقامات قطر ، هیچگونه اقدام عملی برای متوقف کردن فعالیت‌های تروریستی انجام نداده‌اند.

عربستان، امارات، بحرین و مصر از پنجم ژوئن گذشته ( 15 خرداد) روابط خود با قطر را به بهانه حمایت این کشور از تروریسم قطع کردند و ضمن اعمال تحریم‌هایی علیه این کشور، تمام گذرگاه‌های زمینی، دریایی و هوایی خود با قطر را مسدود کردند.

قطر از ابتدای این بحران تاکید کرده که کشورهای محاصره کننده از طریق وارد ساختن اتهامات به قطر و دروغ‌پراکنی و درخواست‌های غیرواقعی و غیرقابل اجرا، به دنبال تجاوز به حاکمیت ملی این کشور هستند.

0% ...

آخرین اخبار

اطلاعیه شماره ۵۱/ ضربات سهمگین هوافضای سپاه به آمریکا در اردن و اربیل


۱۴ کشته و ۲۴ زخمی در بمب‌گذاری انتحاری در شمال غربی پاکستان


چگونه شهرک‌سازی، نقشه جغرافیایی جنین را تغییر داد و واقعیتی جدید بر زمین رقم زد؟


استراتژی جدید صنعا برای خنثی‌سازی محاصره عربستان و تغییر ژئوپلیتیک معادلات دریایی+فیلم


ضربات سپاه به انبار تجهیزات و برج مراقبت آمریکایی‌ها


دیدار عراقچی و لاوروف در حاشیه اجلاس وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای


سپاه به مردم منطقه: فورا از مخفیگاه نظامیان آمریکایی فاصله بگیرید


سپاه پاسداران: ساختمان باقی‌مانده از شرکت آمازون منهدم شد


فصل تازه همکاری‌های فرهنگی تهران–سئول در آستانه ثبت‌جهانی الموت


روزنامه آتلانتیک ماجراجویی در ایران را نقطه پایان ترامپ دانست