تفاهم درباره نحوه فعالیت ناظران در سوریه

جمعه 1 ارديبهشت 1391
14:26
تفاهم درباره نحوه فعالیت ناظران در سوریه دولت سوريه و هيأت ناظران سازمان ملل متحد توافقنامه اوليه اي را درخصوص نحوه فعاليت ناظران بين المللي در اين کشور امضا کردند.

خبرنگار شبکه العالم گزارش داد، چند روز پس از آغاز مأموریت ناظران سازمان ملل متحد در سوریه، توافقی اولیه بین دمشق و ناظران درخصوص نحوه فعالیت آنها امضا شد.

سوریه اعلام کرد که این توافقنامه اولیه در چارچوب تلاشهای دمشق برای موفقیت طرح کوفی عنان و تسهیل مأموریت ناظران و حفظ حاکمیت سوریه است.

"کامل صقر" نویسنده و تحلیلگر سیاسی سوری دراینباره به خبرنگار العالم گفت: امضای این توافقنامه اولیه بیانگر آن است که دو طرف درباره جزئیات آن نیز توافق نظر دارند.

خبرنگار العالم گزارش داد: درحالیکه نخستین هیأت ناظران در دومین دور سفر خود در شهر درعا (جنوب) درحال بازدید از مناطق مختلف و گفت و گو با مردم هستند، با وجود اعلام آتش بس از سوی دولت، عناصر مسلح همچنان در برخی مناطق شمالی آتش بس را نقض می کنند.

از سوی دیگر، در مناطق پاکسازی شده به دست نیروهای ارتش، پس از فرار عناصر مسلح مردم در حال بازگشت به محل سکونت خود هستند؛ بصورتیکه تا کنون حدود هزار و پانصد نفر از سوری هایی که به دلیل خشونتها به مناطق مرزی ترکیه گریخته بودند، اکنون به کشورشان بازگشته اند.

باوجود اقدامات عناصر مسلح و حامیان بیگانه آنها برای به شکست کشاندن طرح کوفی عنان، ناظران معتقدند امضای توافقنامه اولیه درخصوص نحوه عملکرد ناظران، گامی اساسی جهت امضای پروتکلی فراگیر درخصوص فعالیتهای آنها در سوریه است.

 

SM-20-02:33



0% ...

آخرین اخبار

رایزنی دبیرکل سازمان ملل با وزیرخارجه پاکستان درباره مذاکرات اسلام‌آباد


دعوت ایران از رئیس شورای اروپا برای به رسمیت شناختن واقعیت‌های جنگ تحمیلی


محکومیت حملات رژیم اسرائیل به لبنان از سوی ۱۸ کشور عمدتاً اروپایی


گوترش: هیچ راه حل نظامی برای بحران خاورمیانه وجود ندارد


پاسخ قاطع ایران به ادعاهای بی‌اساس امارات در آیمو


نمایندگی ایران در وین: ادعای تمایل تهران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


پاپ لئو به دنبال انتقاد ترامپ درباره لغزش دموکراسی‌ها هشدار داد


هشدار صندوق بین المللی پول درباره رکود اقتصادی در جهان


تقدیم مدال طلای قهرمانی تکواندو نوجوانان جهان به شهدای مدرسه میناب


اذعان رژیم صهیونیستی به زخمی شدن ۱۰ نظامی در بنت جبیل