سرلشکر باقری در جمع خبرنگاران:

توطئه‌های زیادی برای ایجاد ناامنی در اربعین صورت گرفته بود

پنج‌شنبه 9 آذر 1396
12:57
توطئه‌های زیادی برای ایجاد ناامنی در اربعین صورت گرفته بود رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: توطئه‌های زیادی برای ایجاد ناامنی در مراسم اربعین امسال صورت گرفته بود.

العالم-ایران/سیاسی

سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح در حاشیه مراسم تقدیر از دست اندرکاران نیروهای مسلح در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مراسم امسال از نظر امنیت تردد و ترافیک در مبادی و تا رسیدن به مرزها، عبور زائرین از مرز با نظم، انضباط و آرامش کامل انجام شد.

وی افزود: در حوزه اسکان، بهداشت و درمان و تغذیه زائران، همکاری بسیار خوبی از جانب نیروهای مسلح با مسئولان مربوطه عراقی انجام شد و به میزبان در جهت ارائه بهتر خدمات کمک شد.

وی با تشکر از مسئولان کشور عراق در برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم اربعین امسال، گفت: به جهت امنیت، امسال سال نمونه‌ای بود و هیچ‌گونه حادثه تروریستی و امنیتی موفقی اتفاق نیفتاد.

سرلشکر باقری خاطرنشان کرد: با اینکه تلاش‌های زیادی از جانب تروریست‌ها جهت ایجاد ناامنی گزارش شد و دستگیری‌های زیادی در عراق انجام شد و توطئه‌های بسیاری صورت گرفت، هیچکدام به منصه عمل نرسید و همه زائرین ما با امنیت به کشور بازگشتند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت


پیروزی قاطع ایران بر آمریکا و اسرائیل در عرصه‌های نظامی و سیاسی آشکار است


نارضایتی از تصمیم‌های لحظه‌ای و نگاه تحقیرآمیز ترامپ به کشورهای منطقه


تیم ایران در جمع بهترین‌های مسابقات بین‌المللی سامبو نظامیان


سخنگوی وزارت خارجه: حمله پهپادی به دفتر رئیس اقلیم کردستان عراق مشکوک است


روابط دوجانبه و تحولات منطقه، محور گفت وگوی تلفنی عراقچی و فیدان


عراقچی بر مواضع اصولی ایران در حمایت از امنیت، ثبات و تمامیت ارضی عراق تاکید کرد


دیدارهای دیپلماتیک عراقچی با سفرا و نمایندگان خارجی


باقرپور: تفاهم‌نامه اسلام‌آباد در کماست؛ امکان احیا هنوز وجود دارد


صلح و امنیت منطقه‌ای و وضعیت تنگه هرمز ، محور دیدار غریب‌آبادی و همتای چینی