نخست‎وزیر انگلیس در عربستان خواستار «کاهش» محاصره یمن شد

پنج‌شنبه 9 آذر 1396
13:22
نخست‎وزیر انگلیس در عربستان خواستار «کاهش» محاصره یمن شد نخست‎وزیر انگلیس در دیدار با مقامات سعودی در ریاض خواستار «کاهش» محاصره عربستان علیه یمن شده است.

العالم _ اروپا

«ترزا می» نخست وزیر انگلیس که شب گذشته به عربستان سفر کرده است، با مسئولان بلندپایه این کشور در ریاض دیدار کرد.

به گزارش المنار، ترزا می در دیدار با مقامات سعودی از دولت عربستان خواست تا برای جلوگیری از «فاجعه انسانی» در یمن، محاصره خود علیه این کشور را کاهش دهد.

می پس از دیدار به مقامات عراقی در بغداد، شب گذشته عازم ریاض شد و با مقامات سعودی دیدار و درباره تحولات یمن گفت‌و‌گو کرد.

عربستان از حدود دو سال و نیم گذشته حملات نظامی به یمن را آغاز کرده و در حالی که بیش از هفت هزار نفر از مردم این کشور کشته شده هنوز این کشور را با کمک آمریکا در محاصره زمینی، هوایی و دریایی نگاه داشته است.

0% ...

آخرین اخبار

هاآرتص: نتانیاهو در تاریخ به‌عنوان بدترین نخست‌وزیر اسرائیل ثبت خواهد شد


فهرست خسارات سنگین آمریکا در پی حملات ایران


گفت‌وگوهای فنی ایران-عمان درباره تنگه هرمز


حمله عربستان سعودی به کارخانه های داروسازی در یمن


بردسیر با زلزله ۴.۶ ریشتری از خواب پرید


نیویورک تایمز دلایل اصلی توقف حملات آمریکا را فاش کرد


ادامه تجاوز ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


منابع صهیونیستی از حمله پهپادی به منزل «وزیر امنیت داخلی اسرائیل» خبر دادند


حمله با خودرو به جمعیت در آلمان


تظاهرات فعالان ضدجنگ علیه استفاده پایگاه‌های انگلیسی در تجاوز نظامی به ایران