اعتراف عجیب ائتلاف آمریکایی؛

فقط 800 غیرنظامی را در عراق و سوریه کشته‌ایم!

پنج‌شنبه 9 آذر 1396
17:02
فقط 800 غیرنظامی را در عراق و سوریه کشته‌ایم! ائتلاف به اصطلاح مبارزه با داعش با انتشار گزارشی به کشتار دست‌کم ۸۰۰ غیرنظامی در عراق و سوریه از سال میلادی ۲۰۱۴ به بعد، اذعان کرد.

العالم-عراق

به گزارش رویترز، ائتلاف آمریکایی به اصطلاح مبارزه با داعش امروز پنجشنبه با انتشار گزارشی به کشتار دست‌کم ۸۰۰ غیرنظامی در عراق و سوریه از سال میلادی ۲۰۱۴ به بعد، اذعان کرد.

این اعتراف درحالی صورت می‌گیرد که رقم ارائه شده از بررسی حملاتی که در بازه زمانی آگوست ۲۰۱۴ تا اکتبر ۲۰۱۷ صورت گرفته، به مراتب کمتر از رقم اعلامی از سوی گروه‌های حقوق بشری ناظر بر عملکرد ائتلاف آمریکایی است.

به عنوان مثال، گروه «ایروارز» (Airwars) می‌گوید رقم واقعی در همین بازه زمانی دست‌کم ۵ هزار و ۹۶۱ غیرنظامی است.

با این حال، آمریکایی‌ها مدعی هستند که مسئولیت همه آنهایی را که در ۲۸ هزار مورد حمله هوایی ائتلاف، کشته یا زخمی شده‌اند بر عهده خواهند گرفت و همه این موارد هم در همان ۱۷۹۰ گزارشی که تهیه کرده‌اند موجود است!  

مهر

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: ملت عزیز و رزمندگان اسلام پشتوانه دولتمردان خود هستند


آکسفام نسبت به فروپاشی توافق آتش‌بس در غزه هشدار داد


ارتش اشغالگر هلاکت یک نظامی صهیونیست و زخمی شدن چند تن دیگر در لبنان را تایید کرد


بولتون: ایران هنوز هم معتقد است که آمریکا شیطان بزرگ است


بن‌گویر، آمریکا را تهدید کرد: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید


قالیباف: گوش به‌ فرمانیم


حمایت عمان و آلمان از تفاهم‌نامه واشنگتن - تهران


هاکابی علیه ترامپ؛ رژیم اسرائیل چگونه روی دست آمریکا ماند؟


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه