پیش بینی فیگو از سرنوشت ایران در جام جهانی

جمعه 10 آذر 1396
20:01
پیش بینی فیگو از سرنوشت ایران در جام جهانی کاپیتان اسبق پرتغال می‌گوید ایران می‌تواند از گروهش در جام جهانی صعود کند.

لوییس فیگو بعد از هم‌گروهی ایران با پرتغال در جام جهانی اظهار کرد:‌ دوست داشتم با ایران نمی‌افتادیم اما این احتمال وجود دارد که ایران از گروهش صعود کند. گروه B یکی از گروه‌های سخت جام‌جهانی است. ایران در اولین بازی باید به مصاف مراکش برود و بازی اول بسیار مهم است.

فیگو اضافه کرد: ممکن است که یکی از دو تیم اسپانیا و پرتغال در بازی اول شکست بخورند و ایران می‌تواند با گرفتن امتیاز جلوی مراکش خودش را جلو بیندازد. شروع تورنمنت بسیار مهم است. اگر ایران می‌خواهد صعود کند، این شرایط را باید در نظر بگیرد.

او افزود: گروه‌های B و F سخت‌ترین گروه‌ها است. بازی‌های خوبی را در جام‌جهانی پیش‌بینی می‌کنم. بازی‌های پرهیجان و پراشتیاقی برگزار خواهد شد و فوتبال‌های خوبی در انتظار فوتبال دوستان است.

کاپیتان اسبق تیم ملی پرتغال همچنین درباره تیم کشورش گفت: امیدوارم پرتغال بتواند از گروهش صعود کند. اگر در گروهمان اول شویم، با حریفان راحت‌تری روبه‌رو خواهیم شد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۳۹۹ نفر رسید


آل سعود با محاصره مرگبار، بار دیگر کودکان یمنی را به مسلخ برد+ فیلم


«ماگا» علیه اروپا؛ چرا ترامپ قاره سبز را آماج حملات خود قرار داده است؟


سرلشکر ایزدی: با یک صدم هزینه‌های نظامی دشمن بر آنها غلبه کردیم


شبح سوسیالیسم بر فراز آمریکا


امتناع ریاض از پذیرش مجروحان مزدور مسلح یمنی+فیلم


ادامه دعوای ترامپ با بی‌بی‌سی/ رئیس‌جمهوری آمریکا: مزاحم خانواده‌ام نشوید


حمله پهپادی به دفتر نخست‌وزیر اقلیم کردستان عراق


پیامدهای جنگ علیه ایران؛ شرکت‌های انگلیسی در آستانه ورشکستگی قرار گرفتند


دشمن سعودی نظامیانش را در یمن رها کرد تا بمیرند+فیلم