نیکی هیلی باز هم ایران را متهم کرد!

نیکی هیلی باز هم ایران را متهم کرد!
چهارشنبه 29 آذر 1396 - 08:57

نماینده‌ی آمریکا در سازمان ملل بار دیگر در ادعاهایی مضحک گفت که حمله‌ی موشکی حوثی‌های یمن به ریاض، بار دیگر نشان می‌دهد که ایران برای یمن سلاح فراهم می‌کند.

العالم- یمن

نیکی هیلی، سفیر آمریکا در سازمان ملل در نشست شورای امنیت که در رابطه با پایبندی ایران به برجام برگزار شد، مدعی شد: اگر در مورد موشک شلیک‌شده علیه عربستان اقدامی انجام ندهیم، نمی‌توانیم با خشونت مقابله کنیم.

وی افزود: اکنون زمان آن رسیده است تا با رژیم ایران که قطعنامه‌های سازمان ملل را نقض می‌کند، مقابله کنیم.

 پیش‌تر و در جریان حمله‌ی موشکی ارتش یمن به فرودگاه ریاض در ماه گذشته، مقامات کشورمان هرگونه همکاری با یمن را در این حمله‌ی موشکی قویا رد کرده‌اند.

هیلی در ادامه‌ ادعاهای ضد ایرانی خود، گفت: در صورتی‌که به اقدامات ایران پاسخ مناسب داده نشود، این اقدامات شدیدتر خواهد شد.

وی از شورای امنیت خواست تا قطعنامه‌ی جدیدی را علیه ایران به تصویب برساند تا فشارها علیه کشورمان افزایش یابد.

ایسنا

آخرین اخبار

ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد


فعال شدن سامانه بارشی در تهران


صدراعظم آلمان: به‌زودی مذاکرات مستقیم با ایران را از سر می‌گیریم


کنایه وزیر علوم به فرستاده سازمان ملل درباره خسارات وارد شده به دانشگاه شریف


کشتی آزاد قهرمانی آسیا؛ حریفان نمایندگان ایران مشخص شدند


عراقچی: دنیا با بدبینی عملکرد آمریکا را نظاره می‌کند