خبرنگار العالم گزارش داد؛

ساکنان دو شهرک نبل و الزهرا نخستین سالروز آزادی استان حلب را گرامی داشتند + فیلم

جمعه 1 دی 1396
17:09
ساکنان دو شهرک شیعه نشین نبل و الزهرا به مناسبت نخستین سالروز ازاد سازی استان حلب از چنگال تروریست های تکفیری به گلزار شهدا در دانشکده نظامی حلب که 221 شهید از فرزندان این دو شهرک را در خود جای داده است رفتند.

العالم- سوریه                       

مسافت طولانی مسیر مانع از این نشد که خانواده های شهدا خاطرات فرزندان شهیدشان که خود را فدای میهن کردند را بازگو نکنند.

ابویوسف از جمله کسانی است که اصرار داشت فرزندش را برای دفاع از حلب به رغم محاصره تحمیلی دو شهرک نبل و الزهرا عازم میدان نبرد در حلب کند.

حلب به خاطر همین شهدا و به فضل جانفشانی دیگر رزمندگان توانست مقاومت کند. آنا زمانی که در میدان شرف و قهرمانی شهید شدند به پیروزی دست یافتند.

در نخستین سالروز آزادی حلب از اشغال تروریسم فعالیت های محلی در دو شهرک نبل و الزهرا برگزار شد. اهالی این دو شهرک برای زیارت قبور پاک شهدا به دانشکده نظامی حلب رفتند. این ها جزء نخستین مدافعان حلب بودند.

یکی از ساکنان نبل و الزهرا در مصاحبه با خبرنگار العالم از مزار شهدا در دانشکده نظامی حلب گفت: امروز مصادف با نخستین سالروز ازاد سازی حلب از اشغال عناصر داعش و تروریست ها است. ما به این جا آمده ایم تا برای شادی روح شهدای عزیزمان فاتحه ای قرائت کنیم. کسانی که جان ارزشمند خود را فدا کردند تا این پیروزی را محقق کنند.

0% ...

آخرین اخبار

مشاور ترامپ: تشدید تنش‌ها منجر به نابودی رژیم صهیونیستی خواهد شد


عراقچی: حمله آمریکا به جزیره خارک از خاک امارات متحده عربی صورت گرفت


۱۵ نفر در تهاجم هوایی به شهرک صنعتی جی اصفهان شهید شدند


در پی تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران؛ ترامپ برای باز کردن تنگه هرمز دست به دامن چین و سایر کشورها شد


خشم ترامپ و ادعای آسیب ندیدن هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا


هشدار تخليه ایران برای ٣ منطقه امارات که به مخفیگاه نظامیان آمریکایی تبدیل شده است


نماینده ایران در ژنو: توانایی دفاع از خود را داریم


سفیر ایران در دهلی نو: برخی کشتی‌های هندی از تنگه هرمز عبور کرده‌اند


بازداشت گردشگر انگلیسی در دبی به اتهام فیلمبرداری از حملات موشکی ایران


موج ۴۹ عملیات وعده صادق ۴/ تهاجم نیروی دریایی سپاه به پایگاه تروریست های آمریکایی در منطقه