شاه اردن چند تن از بستگانش را از فرماندهی ارتش برکنار کرد

پنج‌شنبه 7 دی 1396
12:32
شاه اردن چند تن از بستگانش را از فرماندهی ارتش برکنار کرد شاه اردن در راستای ایجاد تغییراتی در ارتش این کشور، 2 برادر به همراه یک نفر دیگر از بستگانش را از فرماندهی ارتش کنار گذاشت.

العالم _ اردن

«عبدالله دوم» پادشاه اردن، 2 برادر و 1 پسر عمویش را از فرماندهی ارتش این کشور برکنار کرد.

روزنامه «عربی 21» در این باره گزارش داد ملک عبدالله هفته جاری نامه‌هایی به « فیصل بن الحسین» و «علی بن الحسین» برادران کوچک خود و شاهزاده «طلال بن محمد» پسرعمویش فرستاد و آنها را از فرماندهی نیروهای مسلح اردن برکنار کرد.

 این تغییرات به گفته شاه اردن در راستای بازسازی ارتش پس از انتصاب «محمود فریحات» به فرماندهی ستاد مشترک ارتش در اکتبر 2016 صورت گرفته است.

شاه اردن در نامه خود به برادرش شاهزاده فیصل نوشته است نیروهای مسلح اردن در حال انجام فرآیند بازسازی و توسعه فراگیر برای افزایش توانایی واحدهای عملیاتی،متحد کردن رهبری، کاهش هزینه ها و شکل دادن هرم رهبری به شکلی مطلوب برای سال های آینده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حمله عربستان سعودی به کارخانه های داروسازی در یمن


بردسیر با زلزله ۴.۶ ریشتری از خواب پرید


نیویورک تایمز دلایل اصلی توقف حملات آمریکا را فاش کرد


ادامه تجاوز ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


منابع صهیونیستی از حمله پهپادی به منزل «وزیر امنیت داخلی اسرائیل» خبر دادند


حمله با خودرو به جمعیت در آلمان


تظاهرات فعالان ضدجنگ علیه استفاده پایگاه‌های انگلیسی در تجاوز نظامی به ایران


احضار کاردار موقت اوکراین در تهران به وزارت امور خارجه


عراقچی: اروپا، اوکراین را پاسخگو کند


ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد