نماینده العراقیه سران این فهرست را "دیکتاتور" خواند

دوشنبه 25 ارديبهشت 1391
07:34
نماینده العراقیه سران این فهرست را نماينده العراقيه در پارلمان عراق، با اشاره به سلب حق اعضاي اين فهرست براي انتخاب رييس فراکسيون پارلماني، سران اين فهرست را ديکتاتور خواند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، خانم "سهاد العبیدی" گفت: شماری از اعضای فهرست العراقیه برای انتخاب رییس فراکسیون به جای "سلمان الجمیلی" رییس کنونی، بیش از 60 امضا از کل نمایندگان این فهرست جمع آوری کردند.

وی الجمیلی را رییس سفارشی سران فهرست العراقیه دانست و تأکید کرد: سران العراقیه با درخواست اعضای این فهرست مخالفت کردند.

العبیدی خاطرنشان کرد: العراقیه که خواستار دمکراسی است و دیگران را به دیکتاتوری متهم می کند؛ رفتارش با اعضای این فهرست دیکتاتوری است.

العبیدی گفت: پس از مخالفت با این درخواست، بسیاری از نمایندگان عضو تصمیم گرفته اند از این فهرست به دلیل "دیکتاتوری" سران آن خارج شوند.

العبیدی اظهار داشت: العراقیه در حال انحراف از طرح ملی خود به سوی برنامه های طایفه ای و حزبی است.  



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ایران: کریدور امن هرمز به آیمو اعلام شد/آمریکا ناقض تفاهم خاتمه جنگ است


انهدام یک پهپاد آمریکایی با آتش نیروی هوایی ارتش در بندرعباس


حمله عربستان به فرودگاه بین المللی صنعا/ وزارت خارجه یمن: ریاض هزینه سنگینی خواهد پرداخت/ ایران محاصره یمن را شکست+ فیلم


پاسخ کوبنده ایران به حملات آمریکا با هدف قرار دادن پایگاه‌های آن در منطقه + فیلم


وزیر خارجه فرانسه: تشدید تنش با ایران به زیان همگان است/ لزوم بازگشت به تفاهم


پکن: تردد آزاد و ایمن از تنگه هرمز به نفع تمامی طرف‌هاست


سلطه آمریکا بر لبنان؛ از مداخله نظامی تا تلاش برای مهندسی ساختار قدرت در این کشور


جهان در هزارتوی ایران


دیدار وزرای نفت و انرژی ایران و روسیه


کمترین حجم تردد در شاهراه انرژی جهان