اظهارنظر وزیر خارجه انگلیس درباره اغتشاشات در ایران

يکشنبه 10 دی 1396
18:21
اظهارنظر وزیر خارجه انگلیس درباره اغتشاشات در ایران وزیر خارجه انگلیس در اولین واکنش مقام‌های ارشد انگلیسی به اغتشاشات در ایران گفته است: «با نگرانی نظاره‌گر تحولات در ایران هستیم».

العالم - اروپا

وزیر خارجه انگلیس هم درباره اغتشاشات اخیر در ایران واکنش نشان داده است.

در حالی که تاکنون آمریکایی‌ها به همراه دوستان کانادایی خود از اغتشاشات اخیر در برخی شهرهای ایران حمایت کرده‌اند، وزیر خارجه انگلیس هم امروز یکشنبه درباره این موضوع اظهارنظر کرده است.

«بوریس جانسون» در توئیتر خود نوشت: «با نگرانی نظاره‌گر تحولات در ایران هستیم».

وزیر خارجه انگلیس بدون هیچ اشاره‌ای به اقدام اغتشاشگران در حمله به اموال عمومی افزود: «حیاتی است که شهروندان، حق تظاهرات مسالمت‌آمیز را داشته باشند».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ارتقای پروتکل‌های امنیتی پروازی در پاسخ به تهدیدات تخریبی دشمن


رتبه ۱۰۱ جهانی ایران در حوزه دولت الکترونیک


ترسیم نقشه راه نوین هم‌افزایی مالی ایران و بانک اکو


آتش‌سوزی جنگل‌ها در جنوب اسپانیا ۱۲ کشته و ۲۳ مفقودی داشت


افشای دیدار رئیس شاباک با تحلیلگر نزدیک به نتانیاهو برای تصفیه حساب با رسانه‌های رقیب


مقاومت اسلامی عراق: سلاح ما قابل معامله نیست


قلدرهای عالم توان مقابله با پرورش یافتگان مکتب اهل بیت (ع) را ندارند


لفاظی های جدید ترامپ علیه ایران


وقوع انفجار مهیب در استان ادلب سوریه هم‌زمان با پرواز پهپادها


بن‌سلمان و ترامپ درباره ایران و روند مذاکرات گفت وگو کردند


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شد


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود