تخریب مسجد ابو طالب در بحرین+ عکس

دوشنبه 25 ارديبهشت 1391
16:17
 تخریب مسجد ابو طالب در بحرین+ عکس عضو ارشد جمعيت وفاق بحرين از تخريب دوباره مسجد "ابوطالب" در شهر "حمد" خبر داد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، (علی الجبل) گفت: وزارتخانه امور شهرداری ها با نیروهای امنیتی صبح امروز بخش بازسازی شده مسجد ابوطالب در شهر حمد را تخریب کردند.

وی افزود: تخریب این مسجد بیانگر ادامه جنگ آل خلیفه با مساجد و بی اخلاقی نیروهای این رژیم است که مقدسات را هم زیر پا می گذارند.

الجبل خاطرنشان کرد: تخریب این مسجد زیر نظر وزارت امور شهرداری ها، و بدون اطلاع شهرداری منطقه شمالی و حتی شورای محل صورت گرفت.

الجبل ادامه داد: دشمنی آل خلیفه با اماکن مقدس و مساجد که طی یک سال به تخریب 38 مسجد منجر شده، دوباره آغاز شده است.

این عضو جمعیت وفاق گفت: مسجد ابوطالب که قبلا نیز از سوی نیروهای آل خلیفه تخریب شده بود، اخیرا با کمک شهروندان بخشهایی از آن بازسازی شد.

الجبل گفت: زمین مسجد ابوطالب طبق قانون مختص به مسجد است، جزو مسجدهایی است که طبق اذعان مسئولان باید بازسازی شوند، و وزارتخانه های شهرداری ها، اسکان و برق نیز با این امر موافقت کرده اند، ولی با این وجود وزیر شهرداری ها همچنان بر تخریب مساجد اصرار دارد.



0% ...

آخرین اخبار

قدرت ایران، ترامپ را مجبور به توافق کرد


واکنش ها به تهدید جنایتکارانه ترامپ با نزدیک شدن به ضرب الاجل تعیین شده


سفیر ایران: روسیه و چین در سمت درست تاریخ ایستادند؛ آمریکا مسول جنایت جنگی آشکار است


سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


واکنش بحرین به وتو شدن قطعنامه ضد ایرانی خود درباره تنگه هرمز


تهران خواستار محکومیت تجاوز به زیرساخت‌های غیرنظامی از سوی آنکتاد شد


روایت پاکستان از روند میانجیگری همزمان با تقلای رژیم اسرائیل برای کارشکنی


آیت‌الله جوادی آملی: خدا با نظام اسلامی است و هیچ جای شکست نیست


بقائی: برای صیانت از حقوق و منافع ایران از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم


انهدام دو فروند موشک کروز دشمن توسط پدافند هوایی ارتش