ادامه مخالفت ها درغزه به تصمیم ترامپ در خصوص قدس  

جمعه 15 دی 1396
18:17
ادامه مخالفت ها درغزه به تصمیم ترامپ در خصوص قدس   شهر خان یونس در نوارغزه نیز در پاسخ به دعوت جنبش جهاد اسلامی و در چارچوب فعالیت های پنجمین جمعه خشم برای یاری قدس و مسجد الاقصی شاهد تظاهرات های گسترده ای  بود.

العالمفلسطین  

تظاهرکنندگان برای محکوم کردن تصمیم ترامپ جهت اعلام پایتختی قدس برای رژیم صهیونیستی و تصمیمات کنیست اسرائیل، شعارهایی سر دادند.

شرکت کنندگان در این تظاهرات بار دیگر بر مقاومت برای آزادسازی این سرزمین و حمایت از مقدسات و پاسخ به نقض حقوق توسط رژیم اشغالگر صهیونیستی تاکید کردند .

شرکت کنندگان دراین تظاهرات  هم چنین از تشکیلات خودگردان فلسطین نیز خواستند به همکاری امنیتی با رژیم صهیونیستی پایان داده و در پاسخ به تصمیم ترامپ در خصوص قدس و لیکود برای الحاق کرانه باختری به سرزمین های اشغالی این رژیم ، به رسمیت شناختن این رژیم را لغو کنند.

217

0% ...

آخرین اخبار

پایان سیزدهمین دور حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران


فرماندهی مرکزی آمریکای متجاوز (سنتکام) مدعی شد که سیزدهمین دور تجاوزات خود علیه ایران را به پایان رسانده است.


معاون استاندار لرستان: پرتابه دشمن منطقه ای در شهر خرم آباد غرب کشور را هدف قرار داد.


آمریکا آغاز تجاوزات به ایران برای سیزدهمین شب پیاپی را اعلام کرد


صدای انفجار در ۷ نقطه از شهر اهواز در استان خوزستان، جنوب غربی این کشور، شنیده شد.


حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر اهواز


دریادار سیاری: قدرت ‌ایران برای آمریکا غیر‌قابل باور و هضم است‌


نماینده ایران در سازمان ملل: به دفاع و حفاظت از تمامیت و حاکمیت ارضی خود ادامه خواهیم داد


دیدار نخست وزیر عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: 10سرباز مجروح به بیمارستان نظامی در آلمان منتقل شدند