اصلاحات بن سلمان به واعظان سعودی نرسید

چهارشنبه 4 بهمن 1396
13:01
اصلاحات بن سلمان به واعظان سعودی نرسید مدیر اجرایی دیدبان حقوق بشر با ابراز ترید درباره اصلاحات ولیعهد سعودی، از تداوم اظهارات مفتی‎های وهابی که در راستای نفرت‎پراکنی علیه پیروان سایر ادیان است، انتقاد کرد.

العالم-عربستان سعودی

«کنت راس» مدیر اجرایی دیده‌بان حقوق بشر در پیامی توئیتری نسبت به اصلاحات فرهنگی-اقتصادی- اجتماعی عربستان ابراز تردید کرد.

وی در این‌باره نوشت: گام‌های بلند ولیعهد عربستان به سمت «اسلام میانه‌روتر»، شامل حال اظهارت توأم با نفرت واعظان سعودی و کتب آموزشی که پیروان سایر فرقه‌های اسلامی و همین‌طور یهودیان و مسیحیان را هدف قرار می‌دهد؛ نمی‌شود.

گفتنی است «محمد بن سلمان» بعد از آنکه به مقام ولیعهدی عربستان سعودی رسید، شعار کاهش وابستگی به اقتصاد نفتی را در دستورکار خود قرار داد و برای آنکه توجه جامعه بین‌الملل را از جنایات حقوق بشری خود منحرف کند، دست به اصلاحات اجتماعی گسترده در داخل عربستان زد.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

پیام قدردانی رهبر انقلاب از ملت عراق به‌ پاس حماسه آفرینی آنان در تشییع "آقای شهید امت"


پزشکیان: پایبندی به لوازم اتحاد مقدس و پرهیز از اختلاف و تفرقه رمز پیروزی در این بزنگاه تاریخی است


مسیر رفت بندرخمیر به بندرعباس بازگشایی شد


جنوب لبنان زیر آتش است؛ تعلل دشمن صهیونیستی در اجرای عقب‌نشینیِ توافق‌شده


کارشناس سیاسی: واشنگتن بی‌اعتباری امضای سیاسی خود را ثابت کرده است


صنعاء از معادلات جدید بازدارندگی پرده برداشت +فیلم


پبام رهبر معظم انقلاب درباره حماسه عظیم بدرقه آقای شهید ایران و تبیین مسائل مهم کشور


ایستادگی خانواده فلسطینی در برابر حملات صهیونیسیت ها از لنز دوربین العالم


مهاجرانی: دولت با تمام توان به دنبال تأمین منابع لازم برای آغاز بازسازی است


بقائی: هیچ بندی از تفاهم‌نامه اجازه ایجاد مسیر موازی در تنگه هرمز را نمی‌داد