هشدار ترامپ به شهرداران آمریکا درباره مهاجران

پنج‌شنبه 5 بهمن 1396
06:20
هشدار ترامپ به شهرداران آمریکا درباره مهاجران

رئیس جمهور آمریکا در همایش شهرداران سراسر این کشور در کاخ سفید هشدار داد شهردار و مقام های محلی شهرهایی که به پناهگاه مهاجران غیرقانونی تبدیل شوند باید پاسخگو باشند.

العالم - آمریکا

به گزارش رویترز، دونالد ترامپ در سخنانی که در جمع شهرداران آمریکا ایراد کرد گفت: همانگونه که آگاهی دارید وزارت دادگستری در گام حقوقی مهمی اعلام کرد شهرهایی که به پناهگاه مهاجران غیرقانونی تبدیل شوند باید پاسخگو باشند. این شهرها قانون فدرال را نقض می کنند و به مجرمان بیگانه اجازه می دهند آزادانه در جوامع ما رفت و آمد داشته باشند چنین چیزی را نمی توان پذیرفت. کشور باید ایمن باشد. شهرهایی که به مهاجران غیرقانونی پناه می دهند به بهترین دوستان باندها و کارتل های مواد مخدر تبدیل می شوند. برای روشن شدن پیامدهای این پیوند به نرخ مرگ و میر در گوشه و کنار این شهرها توجه کنید. دولت من متعهد است از آمریکایی های بی گناه محافظت کند. شهردارانی که در این نشست شرکت نکردند مهاجران غیرقانونی جنایتکار را به آمریکایی های قانونمدار ترجیح داده اند.

ترامپ مدعی شد دولتش در یک سال گذشته بیش از 2.4 میلیون شغل ایجاد کرده است و نرخ بیکاری در پایین ترین سطح در 18 سال گذشته قرار دارد.

وی گفت: شهرداران دموکرات عملکرد هولناکی از خود برجا گذاشته اند. میزان بیکاری آمریکایی های آفریقایی تبار در پایین ترین سطحی قرار دارد که تاکنون ثبت شده است. نرخ بیکاری زنان نیز در پایین ترین سطح در 17 سال گذشته است. نرخ بیکاری اسپانیولی - آمریکایی ها نیز در پایین ترین سطحی قرار دارد که تاکنون ثبت شده است. دولت ما در مقایسه با دولت های تاریخ آمریکا بیشترین مقررات دست و پا گیر را لغو کرده است.      

ترامپ افزود: با سرمایه گذاری یک تریلیون دلاری در بخش زیرساخت، زیرساخت های رو به نابودی کشور را بازسازی می کنیم. این سرمایه گذاری تا مرز 1.7 تریلیون دلار افزایش خواهد یافت.

 

0% ...

آخرین اخبار

عارف: بر سر حق مردم ایران ایستاده‌ ایم


مخالفت اسپانیا با عملیات ناتو در تنگه هرمز


قالیباف: مقابل ابتکارات ما، آمریکا نتوانست اعتماد ایران را جلب کند


وال استریت ژورنال یکی دیگر از دروغ های ترامپ را رو کرد


بازدید میدانی رئیس‌جمهور از وزارت نفت


6 شهید در حمله امروز جنگنده های صهیونیستی به لبنان


تظاهرات ضد جنگ صهیونیست ها در تل آویو و حمله پلیس به آن ها


شهادت ۲۲۱ کودک و نوجوان زیر ۱۸ سال در جنگ اخیر


اسلامی: انتخابات در موعد مقرر با مشارکت گسترده برگزار خواهد شد


تلاش ناموفق ۲ نفت‌کش برای عبور از تنگه هرمز