واکنش ظریف به نشست ضدایرانی به میزبانی آمریکا

دوشنبه 9 بهمن 1396
21:28
واکنش ظریف به نشست ضدایرانی به میزبانی آمریکا ظریف در پیامی توئیتری نوشت: شواهد ترامپ فقط همسایه عاجز ایران و همدستانش را قانع می‌کند.

العالم - ایران / سیاسی

محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه در توئیتی که در صفحه خود منتشر کرد، نوشت: «در اداره تولید اخبار جعلی، ترامپ و یارانش در تلاشند تا از طریق تطمیع و ارائه شواهد جعلی تهیه شده توسط یک همسایه در حال جنگ،  ادبیاتی ایران‌هراسانه در شورای امنیت ایجاد کنند [اما] این تنها همان همسایه عاجز و همدستانش در ارتکاب جرایم جنگی را قانع می‌کند.»

امروز، اعضای شورای امنیت در واشنگتن از آنچه شواهد کمک‌های نظامی ایران به یمن خوانده می‌شود دیدن کردند.

پیش از این نیز، نیکی هیلی، نماینده آمریکا در سازمان ملل، در یک شوی تبلیغاتی، تلاش کرده بود بگوید که موشک‌های شلیک شده از سوی یمن به عربستان سعودی، ساخته ایران است.

0% ...

آخرین اخبار

ندای همبستگی با ایران در قلب انگلستان طنین‌انداز شد


سخنگوی قرارگاه خاتم: پرنده‌های دشمن متجاوز در جنوب اصفهان منهدم شدند


گفت وگوی تلفنی عراقچی با وزیران خارجه مصر و پاکستان


بقائی: جنگ تحمیلی آمریکا و اسرائیل، هستی ایران و هویت ایرانی را نشانه گرفته است


نامه ایران به سازمان ملل درباره حمله آمریکا و اسرائیل به پل کرج و پتروشیمی ماهشهر


تشریح جزئیات روز سی وششم عملیات وعده صادق ۴/هشدار به دشمنان در باره گشترش شرارت


زینب سلیمانی: ادعای وزارت خارجه آمریکا دروغ است


هشدار عراقچی نسبت به پیامدهای وخیم حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای ایران


محمود قماطی: مقاومت لبنان برای نبردی طولانی آماده است


عراقچی: ایران با تمام توان از حاکمیت و تمامیت ارضی خود دفاع می‌کند