یک هشدار و یک خبر خوب درباره تلگرام

یک هشدار و یک خبر خوب درباره تلگرام
دوشنبه 9 بهمن 1396 - 23:06

دقایقی پیش نوتیفیکیشنی در تلگرام ارسال شد که از اضافه شدن زبان فارسی به طور رسمی در این اپلیکیشن خبر می داد. همچنین بر اساس گزارش کاربران، بدافزاری باعنوان سرويس تماس صوتي وتصويري تلگرام درحال انتشار است.

العالم - فضای مجازی

اگر همین حالا در تنظیمات اپلیکیشن به قسمت Languages بروید، گزینه زبان فارسی را در میان سایر زبان های پشتیبانی شونده مشاهده خواهید کرد.

به نظر می رسد که اضافه شدن زبان فارسی یک آپدیت سروری از سوی تلگرام بوده چرا که برای انتخاب این زبان نیازی به به‌روزرسانی اپلیکیشن ندارید. البته به گزارش کاربران، ظاهرا امکان انتخاب فارسی فعلا برای اپلیکیشن های iOS و اندروید تلگرام مهیا شده و هنوز در نسخه دسکتاپ گزینه ای برای این کار مشاهده نمی کنید.

گفتنی است که تا پیش از این کاربران ایرانی برای استفاده از تلگرام فارسی، نیازمند استفاده از ربات های شخص ثالث یا نصب تلگرام های غیررسمی بودند. اما حالا و با اضافه شدن این گزینه به طور رسمی حالا می توانید از محیط کاملا فارسی در اپلیکیشن اصلی تلگرام لذت ببرید.

هشدار: مراقب این بدافزار باشید

همچنین بر اساس گزارش کاربران، بدافزاری باعنوان سرويس تماس صوتي وتصويري تلگرام درحال انتشار است، اين بدافزار سبب مي‌شود تمام گروه‌هاي فرد ديليت و اين پيام براي همه افراد ليست دوستان فرد ارسال مي‌شود.

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

بیانیه اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات


عارف: دستگاه‌های حاکمیتی برای برگزاری آیین وداع و تشییع امام شهید انقلاب در آمادگی کامل هستند


بیانیه "جماعت اسلامی لبنان" در مورد توافق لبنان و رژیم صهیونیستی با میانجیگری آمریکا


نشست مسئولان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی با عراقچی


وزیر خارجه فردا به عراق سفر می کند


متن کامل توافق سازشکارانه دولت لبنان با رژیم اسرائیل


زمین‌ لرزه نسبتا شدید ۶.۱ ریشتری بخش وسیعی از افغانستان را لرزاند


کشته های زلزله مهیب ونزوئلا به ۱۴۳۰ نفر افزایش یافت


یک شهید و ۲ زخمی در حمله رژیم صهیونیستی به لبنان


گزارش العالم از مخالفت لبنانی ها با «توافق چارچوب» میان مقامات بیروت و تل‌آویو + فیلم