عراقچی:

ایران از ثبات در خاورمیانه حمایت می‌کند / آمریکا، اسرائیل و عربستان مسئول تنش‌های منطقه‌ای هستند

پنج‌شنبه 19 بهمن 1396
14:40
ایران از ثبات در خاورمیانه حمایت می‌کند / آمریکا، اسرائیل و عربستان مسئول تنش‌های منطقه‌ای هستند معاون وزیر خارجه ایران با انتقاد از سیاست آمریکا، اعلام کرد که این کشور در کنار عربستان و رژیم صهیونیستی مسئول ایجاد تنش در منطقه هستند.

العالم - ایران / سیاسی

«عباس عراقچی» معاون وزیر خارجه ایران امروز پنجشنبه اعلام کرد که تهران «از ثبات در خاورمیانه حمایت می‌کند» اما آمریکا و متحدانش ثبات آن را تهدید می‌کنند. 

معاون سیاسی محمد جواد ظریف (وزیر خارجه ایران) در حاشیه نشست اقتصادی پاریس به خبرگزاری رویترز گفت که تهران، آمریکا، عربستان و رژیم صهیونیستی را مسئول ایجاد تنش‌های منطقه‌ای می‌داند. 

عراقچی گفت: ما همیشه با تروریسم مبارزه کرده‌ایم. ایران نقشی کلیدی در تحقق ثبات و صلح در منطقه دارد... هیچ ارتباطی [هم] بین توافق هسته‌ای [برجام] و نقش ما در منطقه وجود ندارد». 

بیست‌ودوم دی‌ماه گذشته، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا با امضای معافیت‌های تحریمی ایران، تعلیق تحریم‌های هسته‌ای بر اساس توافق برجام را تمدید کرد اما برای امضای بعدی (شش ماه بعد)، شروطی تعیین کرد که برجام را به نقش منطقه‌ای ایران و توانمندی موشکی آن مرتبط می‌کند.

ترامپ گفته بود: «من دو مسیر را برای ادامه ترسیم کرده‌ام: یا نقائص فاجعه‌بار برجام را اصلاح کنید یا آمریکا از آن خارج می‌شود. آماده همکاری با کنگره برای تهیه یک طرح فراحزبی درباره ایران هستم».

طبق گفته ترامپ، شروط چهارگانه به این قرار است که (یک) ایران باید اجازه بازرسی‌های نظامی بدهد، (دو) تضمینی حاصل شود که ایران سلاح اتمی نزدیک نمی‌شود، (سه) توافق هسته‌ای تاریخ انقضا نداشته باشد و (چهار) ساخت و آزمایش موشک‌ (دور بُرد) توسط ایران بایستی مشمول تحریم‌های شدید شود.

مقامات ایران از جمله رئیس جمهور و وزیر امور خارجه تاکنون بارها اعلام کرده‌اند که چیزی به نام اصلاح یا تکمیل برجام وجود ندارد و آمریکا می‌بایست به تعهدات خود بر اساس برجام پایبند باشد.

0% ...

آخرین اخبار

عبور ۲۴ فروند کشتی از تنگه هرمز در شبانه روز گذشته


گام تازه مقتدی صدر و بازگشت پرونده "حصر سلاح" به صدر تحولات سیاسی عراق


بقائی: تبادل پیام‌ها میان ایران و آمریکا ادامه دارد اما تفاهم، نهایی نشده است


رئیس اتحادیه صیادان غزه: اسرائیل قصد نابودی کامل شیلات غزه را دارد


طرح صهیونیست‌ها برای ساخت ۱۸ شهرک جدید در کرانه باختری


تاکید یمن بر همبستگی با ملت ایران


"ما بر عهد خود ایستاده‌ایم"؛ طاریا در بقاع، روایت پایداری را با خون شهدا می‌نویسد + فیلم


گفتگوی وزیران خارجه ایران و عمان درباره آینده تنگه هرمز


سرنگونی پهپاد پیشرفته آمریکا در یمن + فیلم


آمریکا دوباره گزارشگر سازمان ملل را تحریم کرد