در دیدار با رئیس‌جمهور پاکستان؛

شاه اردن: قدس کلید صلح و ثبات در منطقه است

جمعه 20 بهمن 1396
20:52
شاه اردن: قدس کلید صلح و ثبات در منطقه است پادشاه اردن که به پاکستان سفر کرده است امروز با رئیس‌‌جمهور این کشور دیدار و درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه گفت‌وگو کرد.

العالم ـ اردن

«عبدالله دوم» در دیدار با «ممنون حسین» به بررسی روابط دوجانبه و راهکارهای تقویت همکاری دو کشور پرداخت.

این دیدار در کاخ ریاست‌جمهوری پاکستان و در حضور شمار زیادی از مسئولان این کشور برگزار شد و طی آن شاه اردن بر اهمیت ارتقای سطح همکاری‌های دو کشور در زمینه‌های مختلف به خصوص در زمینه صنایع دفاعی تأکید کرد.

به گزارش فارس،طبق گزارش خبرگزاری عمون اردن، رئیس‌جمهور پاکستان نیز در این دیدار ضرورت سفرهای متقابل مقامات دو کشور با هدف افزایش سطح معاملات تجاری را مورد تأکید قرار داد.

دو طرف همچنین به بررسی تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی به خصوص تلاش‌های صورت گرفته برای مبارزه با تروریسم پرداختند.

بررسی قضیه فلسطین و قدس از دیگر محورهای گفت‌وگوی شاه اردن با رئیس‌جمهور پاکستان بود و شاه اردن تأکید کرد که قدس کلید تحقق صلح و ثبات در منطقه است و حل‌وفصل قضیه فلسطین در چارچوب راه‌حل فراگیر و تضمین‌کننده تشکیل دولت مستقل فلسطین به پایتختی قدس شرقی ضروری است.

همچنین مسئله جامو و کشمیر مورد بررسی قرار گرفت و دو طرف بر اهمیت دستیابی به راه‌حل سیاسی در این مورد و تقویت صلح و ثبات در منطقه تأکید کردند.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: پایبندی به لوازم اتحاد مقدس و پرهیز از اختلاف و تفرقه رمز پیروزی در این بزنگاه تاریخی است


مسیر رفت بندرخمیر به بندرعباس بازگشایی شد


جنوب لبنان زیر آتش است؛ تعلل دشمن صهیونیستی در اجرای عقب‌نشینیِ توافق‌شده


کارشناس سیاسی: واشنگتن بی‌اعتباری امضای سیاسی خود را ثابت کرده است


صنعاء از معادلات جدید بازدارندگی پرده برداشت +فیلم


پبام رهبر معظم انقلاب درباره حماسه عظیم بدرقه آقای شهید ایران و تبیین مسائل مهم کشور


ایستادگی خانواده فلسطینی در برابر حملات صهیونیسیت ها از لنز دوربین العالم


مهاجرانی: دولت با تمام توان به دنبال تأمین منابع لازم برای آغاز بازسازی است


بقائی: هیچ بندی از تفاهم‌نامه اجازه ایجاد مسیر موازی در تنگه هرمز را نمی‌داد


امام جمعه بغداد: تشییع میلیونی رهبر شهید انقلاب، نشانه مخالفت با وابستگی به بیگانگان بود