حکم دادگاه استیناف آمریکا علیه فرمان مهاجرتی ترامپ

جمعه 27 بهمن 1396
08:03
حکم دادگاه استیناف آمریکا علیه فرمان مهاجرتی ترامپ یک دادگاه استیناف فدرال آمریکا فرمان دونالد ترامپ برای منع سفر شهروندان ایران، لیبی، سومالی، سوریه، یمن و چاد را ناقض قانون اساسی آمریکا و تبعیض‌ علیه یک دین دانست.

العالم - آمریکا

بر اساس حکم دادگاه استیناف ناحیه چهارم آمریکا مستقر در ریچموند ویرجینیا، فرمان منع سفر رئیس‌جمهور آمریکا علیه شش کشور اسلامی، علیه پیروان یک دین تبعیض اعمال می‌کند.

در حکم این دادگاه آمریکایی تاکید شده که اظهارات ترامپ علیه مسلمانان، از جمله در زمان کارزار انتخاباتی، حاکی از آن است که فرمان ضد مهاجرتی او با اهداف تبعیض‌آمیز صادر شده است.

حکم دادگاه استیناف ویرجینیا در حالی صادر شده که در آخرین ماه سال 2017 میلادی، دادگاه استیناف فدرال در کالیفرنیا، فرمان مهاجرتی ترامپ را ناقض قوانین مهاجرتی آمریکا دانسته بود.

فرمان منع سفر ترامپ که در حال اجرا شدن است، سومین فرمان او است. دادگاه‌های فدرال پیشتر مانع از اجرای دو فرمان ضد مهاجرتی رئیس‌جمهور آمریکا شده بودند.

فرمان سوم ترامپ با حکم دیوان عالی آمریکا در حال اجرا است. احکام صادر شده از سوی دادگاه های استیناف فعلا مانع از اجرای آن نمی‌شود. 

به گزارش فارس؛ دیوان عالی آمریکا از آوریل بررسی احکام دادگاه‌های استیناف را آغاز و طبق برآوردها تا ماه ژوئن نظر قطعی خود را اعلام می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

مشاور ترامپ: تشدید تنش‌ها منجر به نابودی رژیم صهیونیستی خواهد شد


عراقچی: حمله آمریکا به جزیره خارک از خاک امارات متحده عربی صورت گرفت


۱۵ نفر در تهاجم هوایی به شهرک صنعتی جی اصفهان شهید شدند


در پی تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران؛ ترامپ برای باز کردن تنگه هرمز دست به دامن چین و سایر کشورها شد


خشم ترامپ و ادعای آسیب ندیدن هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا


هشدار تخليه ایران برای ٣ منطقه امارات که به مخفیگاه نظامیان آمریکایی تبدیل شده است


نماینده ایران در ژنو: توانایی دفاع از خود را داریم


سفیر ایران در دهلی نو: برخی کشتی‌های هندی از تنگه هرمز عبور کرده‌اند


بازداشت گردشگر انگلیسی در دبی به اتهام فیلمبرداری از حملات موشکی ایران


موج ۴۹ عملیات وعده صادق ۴/ تهاجم نیروی دریایی سپاه به پایگاه تروریست های آمریکایی در منطقه