آمریکا به زودی بزرگترین تولیدکننده نفت جهان می‌شود

سه شنبه 8 اسفند 1396
11:31
آمریکا به زودی بزرگترین تولیدکننده نفت جهان می‌شود
بنا بر اعلام آژانس بین المللی انرژی، آمریکا تا سال ۲۰۱۹ با پیشی گرفتن از روسیه به بزرگترین تولیدکننده نفت جهان تبدیل خواهد شد.

العالم _ آمریکا

به نقل از رویترز؛ در حالی که صنعت نفت شیل آمریکا همچنان در حال افزایش سهم خود از بازار جهانی نفت است، آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد، آمریکا حداکثر تا سال 2019 با پیشی گرفتن از روسیه به بزرگترین تولید کننده نفت جهان تبدیل خواهد شد.

فیث بیرول، مدیر آژانس بین المللی انرژی در توکیو گفت، آمریکا اگر امسال هم نتواند از روسیه پیشی بگیرد، «در سال آینده قطعا» بزرگترین تولید کننده نفت جهان خواهد شد.

تولید نفت آمریکا اواخر سال گذشته میلادی برای اولین بار از دهه 1970 تاکنون به بالای 10 میلیون بشکه در روز رسید و از میزان تولید عربستان فراتر رفت.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا در اوایل ماه جاری میلادی اعلام کرد میزان تولید نفت این کشور تا اواخر سال 2018 از 11 میلیون بشکه در روز فراتر خواهد رفت.

اگر این پیش بینی تحقق یابد، میزان تولید نفت آمریکا از روسیه که هم اکنون اندکی کمتر از 11 میلیون بشکه تولید می کند فراتر خواهد رفت.

بیرول افزود انتظار ندارد تا پیش از سال 2020 تولید نفت آمریکا به سقف خود برسد و تصور نمی کند تولید نفت آمریکا در 4 تا 5 سال آینده کاهش پیدا کند.

آمریکا همچنین به سرعت در حال افزایش صادرات نفت خود از جمله به بازار آسیاست و از این طریق سهم اوپک و روسیه از بازار آسیا را کاهش می دهد.

کاهش وابستگی آمریکا به واردات نفت نیز ضربه دیگری به اوپک محسوب می شود که از تامین کنندگان اصلی نفت آمریکاست.

0% ...

آخرین اخبار

ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند


غریب‌آبادی: ایتالیا و رومانی در تجاوز به ایران مسئولیت بین‌المللی دارند


واکنش فعالان مجازی به مذاکرات سوئیس؛ تثبیت جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای


پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی


تمرین شاگردان قلعه نویی در دانشگاه جرج واشنگتن


استفاده آمریکا از پایگاه‌های هوایی ایتالیا برای دولت ملونی جنجال آفرید


حمله به زیرساخت های ایران، حمله به امنیت انرژی جهان بود


پربیننده ترین خبرها