کشف کارگاه‌ تولید تسلیحات شیمیایی در غوطه شرقی

دوشنبه 21 اسفند 1396
13:19
کشف کارگاه‌ تولید تسلیحات شیمیایی در غوطه شرقی نیروهای ارتش سوریه یک کارگاه تولید تسلیحات شیمیایی در غوطه شرقی که تحت تصرف تروریست‌ها بوده، کشف کرده‌اند.

العالم _ سوریه

 ارتش سوریه یک کارگاه‌ تولید تسلیحات شیمیایی در غوطه شرقی کشف کرده‌ است.

بنا بر گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، «فراس ابراهیم» از افسران ارشد ارتش سوریه به خبرنگاران گفت، نیروهای دولت سوریه حین گشت‌زنی در شهرک «عفتریس» در غوطه شرقی پس از خروج تروریست‌ها، یک کارگاه تولید تسلیحات شیمیایی کشف کرده‌اند.

وی تأکید کرد: «به احتمال قوی، تجهیزات مربوط به این تسلیحات ممکن است به عنوان بخشی از اتهامات جعلی علیه نیروهای دولت سوریه در خصوص استفاده ادعایی از تسلیحات شیمیایی به کار رفته باشد».

وزارت خارجه سوریه اخیرا اعلام کرده بود که تروریست‌ها در غوطه شرقی احتمالا حمله‌ای شیمیایی به راه خواهند انداخت تا دولت سوریه را مقصر آن جلوه دهند.

این فرمانده ارتش سوریه تأکید کرد، دمشق آماده کمک به انجام تحقیقات درباره حملات شیمیایی در سوریه است اما سازمان‌های بین‌المللی پیشنهاد همکاری با دولت سوریه را رد کرده‌اند.

از زمان آغاز درگیری‌ها در سوریه در سال 2011 میلادی، کشورهای غربی مقامات دولت سوریه را به استفاده از تسلیحات شیمیایی متهم کرده است این در شرایطی است که دمشق تمام ذخایر تسلیحات شیمیایی خود را از بین برده است و سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی نیز تکمیل فرایند نابودی تسلیحات شیمیایی سوریه را تأیید کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پیام رئیس مجلس شورای اسلامی در چهلمین روز شهادت سردار ابراهیم‌زاده


گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش


دادگاه فدرال آمریکا تعرفه‌های جهانی ترامپ را غیرقانونی خواند


هشدار قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) به آمریکا و حامیان او


امنیت استیجاری از سوی قدرت‌های فرامنطقه‌ای، سرابی بیش نیست