ولیعهد عربستان فروردین به پاریس می‌رود

چهارشنبه 1 فروردين 1397
16:36
ولیعهد عربستان فروردین به پاریس می‌رود محمد بن سلمان ، ولیعهد عربستان از هشتم تا دهم آوریل (۱۹ تا ۲۱ فروردین) به فرانسه سفر خواهد کرد.

العالم - عربستان سعود

یک منبع نزدیک اعلام کرد که محمد بن سلمان ، ولیعهد عربستان هشتم تا دهم آوریل برای دیدار با مقامات فرانسوی به پاریس سفر خواهد کرد.

پیش از این در ماه ژانویه عادل الجبیر، وزیر امور خارجه عربستان سعودی اعلام کرده بود که این سفر اواخر فوریه و اوایل مارس برگزار خواهد شد.

این سفر اولین بازدید محمد بن سلمان از پاریس پس از انتخاب امانوئل ماکرون در ماه می ۲۰۱۷ به عنوان رییس جمهوری فرانسه است.

به گزارش روزنامه‌ چلنج ، ولیعهد عربستان سعودی برای دیداری خصوصی هشتم آوریل به پاریس سفر خواهد کرد و پس از آن با امانوئل ماکرون دیداری خواهد داشت.

وی پس از این دیدار دهم آوریل در کنفرانس اقتصادی شرکت خواهد کرد.

رییس جمهوری فرانسه که  پس از به روی کار آمدنش اعلام کرده که با همه گفت‌وگو خواهد کرد، اوایل ماه نوامبر ۲۰۱۷ به  ریاض سفر کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

خبرنگار العالم در پمپ بنزین های پایتخت: جریان سوخت‌رسانی عادی است


هشدار سخنگوی‌ ارشد نیروهای مسلح به دشمنان در پی حمله به مناطق مسکونی


سخنگوی سپاه: ادعای عبور کشتی با اسکورت ارتش آمریکا از تنگه هرمز کذب محض است


سازمان اطلاعات سپاه: تعدادی از عوامل و عناصر وطن‌فروش دستگیر شدند


عراقچی: انتشار اخبار جعلی، مردم آمریکا را از سونامی اقتصادی نجات نخواهد داد


ورود موج جدید موشک‌های ایرانی به سرزمین‌های اشغالی


ایران «جنایت تروریستی هولناک» و ترور ۴ دیپلمات‌ خود در لبنان را محکوم کرد


تاکید پزشکیان بر لزوم محکومیت جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی در مجامع بین‌المللی


قطر: ارتباط با ایران برقرار است/ بر کاهش تنش متمرکز هستیم


پیام تبریک رئیس‌جمهور عراق به رهبر انقلاب