روسیه پل ارتباطی زمینی با کره شمالی می سازد

دوشنبه 6 فروردين 1397
12:34
روسیه پل ارتباطی زمینی با کره شمالی می سازد روسیه در حال بررسی ساخت پل برای برقراری ارتباط و حمل و نقل زمینی با کره شمالی است.

العالم - اروپا

خبرگزاری ریانووستی روز دوشنبه نوشت: آلکساندر گالوشکا وزیر توسعه منطقه خاور دور روسیه برای بررسی این طرح به پیونگ یانگ سفر کرده و با «رو دونگ چر» معاون نخست وزیر و رئیس سازمان برنامه ریزی دولتی کره شمالی دیدار و گفت وگو کرده است. 

بنابر این گزارش، دو طرف برای همکاری روسیه و کره شمالی در عرصه حمل و نقل، علوم و آموزش توافق کردند. 

به گفته گالوشکا، دولت روسیه مساله ایجاد پل ارتباطی بین این کشور و کره شمالی (بر روی رودخانه مرزی تومانایا) را در دستور کار قرار داده است و گروه کاری برای این منظور تشکیل شده است.

به گزارش ایرنا، روسیه و کره شمالی در خاور دور در باریکه کوچی هم مرز هستند اما در این منطقه رودخانه توامانایا مانع تردد می شود و حمل و نقل بین دو کشور فقط از طریق خط آهن انجام می گیرد.

حمل و نقل زمینی کالاها (با کامیون) و نیز مسافران با اتوبوس بین روسیه و کره شمالی با عبور از منطقه ای مرزی در چین انجام می گیرد.
روسیه با کره شمالی روابط تجاری و اقتصادی محدودی دارد و به رغم فشارهای آمریکا، همکاری های دو کشور حفظ شده است.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: مدیریت کشور نباید به حلقه‌ای محدود از مدیران و تصمیم‌گیران منحصر شود


آخرین یادداشت تهران پیش از مذاکرات هسته‌ای با آمریکا +فیلم


تحلیلگر نظامی اسرائیلی: موشک‌های ایران ویرانگرند؛ توان توقف برنامه موشکی تهران را نداریم


رضایی: محاصره دریایی یا با مذاکره و یا زور پایان می‌یابد


دستگیری دو مزدور وابسته به رژیم صهیونیستی در ارومیه


گزارش ویژه شبکه خبری العالم از تشییع پیکر خبرنگار شهید خود "حسام زیدان" + فیلم


سپاه: یک فروند پهپاد MQ1 آمریکا با پدافند نوین ما منهدم شد


آشوب در پاریس پس از قهرمانی پاری‌سن‌ژرمن در لیگ قهرمانان اروپا + فیلم


محمد نزال: اتحادیه اروپا باید از تصمیم اعمال تحریم‌ علیه مقاومت فلسطین صرف نظر کند


وزیر دفاع فرانسه: ما برای تامین امنیت ملی خود به آمریکا نیازی نداریم