اردوغان: فرانسه با دعوت از تروریست‎ها در کاخ الیزه، آنها را تشویق می‏‎کندخبرگزاری فارس: اردوغان: فرانسه با دعوت از تروریست‎ها در کاخ الیزه، آنها را تشویق می‏‎کند

شنبه 18 فروردين 1397
20:49
اردوغان: فرانسه با دعوت از تروریست‎ها در کاخ الیزه، آنها را تشویق می‏‎کندخبرگزاری فارس: اردوغان: فرانسه با دعوت از تروریست‎ها در کاخ الیزه، آنها را تشویق می‏‎کند رئیس جمهور ترکیه اعلام کرد که آنکارا نیازی به مداخله نظامی در سوریه در صورت عدم حضور نیروهای کُرد ندارد.

العالم - ترکیه

رئیس جمهور ترکیه شنبه شب طی سخنانی در کنفرانس حزب عدالت و توسعه اعلام کرد که «با مسکو درباره «تل رفعت» واقع در شمال سوریه گفت‏‌وگو خواهیم کرد.»

به گزارش آناتولی، رجب طیب اردوغان گفت که اگر یگان‌های کُرد در سوریه حضور نداشته باشند، ترکیه نیازی به مداخله نظامی در سوریه ندارد.

وی افزود: دولت فرانسه با دعوت از تروریستها در کاخ الیزه آنها را به ادامه اقدامات تروریستی تشویق می‌کند.

رئیس جمهور ترکیه اعلام کرد که آنکارا می تواند خودش سلاح بسازد و تروریست‎ها را با پهپادی که خودمان آن را ساخته‏ایم، هدف قرار دهیم.

0% ...

آخرین اخبار

گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی شد


حادثه دریایی در دریای عمان


«تشدید در برابر تشدید»؛ معادله مرحله پیش‌روی تحولات یمن


آلمان ناوهای جنگی خود را از تنگه هرمز دور کرد


تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و البوسعیدی


تجمع گسترده مردم الحدیده در محکومیت حمله عربستان+ فیلم


پیمان جبلی برای درگذشت اکبری عبدی پیام داد


اوضاع بر اثر یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به چند روستا ناآرام است+ فیلم


گسترش آتش سوزی و تخلیه صد‌ها هزار نفر در اسپانیا و فرانسه


از هرمز تا ریاض؛ وقتی جنگ‌ها به ابزاری برای بازطراحی خاورمیانه تبدیل می‌شوند