یادداشت سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه

آمریکا می‌خواهد به عنوان نیروی ضد ایران در سوریه باقی بماند

يکشنبه 19 فروردين 1397
05:55
آمریکا می‌خواهد به عنوان نیروی ضد ایران در سوریه باقی بماند سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه طی یادداشتی در روزنامه «دیلی صاباح» تاکید کرد باقی ماندن نیروهای آمریکایی در سوریه با هدف مقابله با ایران است و نبرد با داعش به هدف دوم آنها تبدیل شده است.

العالم-ترکیه

«ابراهیم کالین» سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه گفت آمریکا قصد دارد نظامیان خود را به عنوان نیرویی علیه ایران در شرق سوریه ‌نگه دارد و نبرد با داعش به هدف ثانویه آنها تبدیل شده است.

کالین طی یادداشتی در روزنامه «دیلی صاباح» نوشت: «دولت آمریکا می‌گوید نابود کردن داعش هدف اصلی آنها در سوریه اما این ماموریت با گذشت زمان معنی دیگری گرفته است. این هدف از نبرد با داعش به مقابله با ایران و روسیه در سوریه تبدیل شده است».

وی با بیان اینکه درپی این تغییر هدف است که مقامات آمریکایی پیام‌های متناقضی درباره وضعیت نبرد با داعش می‌فرستند، تاکید کرد: «در ماه‌های اخیر این مسئله واضح‌تر شده است که آمریکا می‌خواهد به عنوان نیروی ضد ایران در شرق سوریه باقی بماند».

سخنگوی رئیس‌جمهور ترکیه با تاکید بر اینکه عربستان سعودی و امارات عربی متحده از این سیاست آمریکا حمایت می‌کنند، افزود: «آشکار است که مسئله دیگر داعش نیست بلکه ایجاد توازن جدید قدرت در سوریه و فراتر از آن است. اکنون نبرد با داعش هدف دوم است و ارتش آمریکا در یافتن توجیهی برای باقی ماندن در سوریه مطابق با قوانین فدرال، به مشکل خورده است».

کالین همچنین نشست سه‌جانبه اخیر سران ایران، ترکیه و روسیه در آنکارا را «گام مهمی برای پاکسازی سوریه از تمام عناصر تروریستی» توصیف کرده و نوشت: «سه کشور بر تعهد خود برای حفظ حاکمیت، تمامیت ارضی، وحدت و هویت غیرفرقه‌ای سوریه تاکید کردند».

وی بابیان اینکه موضع بیانیه مشترک علیه جدایی‌طلبی در سوریه نشان‌دهنده نگرانی‌های تهران، مسکو و آنکارا درباره کُردهای یگان‌های مدافع خلق (YPG) و حزب اتحادیه دموکراتیک سوریه (PYD) بود، اضافه کرد: «نبرد با آنها انحراف از نبرد با داعش نبود...نابودی تمام تهدیدات تروریستی در سوریه باید هدف تمام طرف‌ها باشد».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: حماسه آزادسازی خرمشهر، نماد شکست‌ناپذیری مردم ایران است


ایران ارایه دهنده الگوی جدید جنگ و راهگشای ملت‌های استقلال‌طلب و آزادی‌خواه است


هدف قرار دادن پهپاد رادار گریز صهیونی بر فراز هرمزگان+ فیلم


اعتراف رژیم صهیونیستی به محاسبات اشتباه در جنگ با ایران+ فیلم


عبور ۳۳ فروند کشتی در شبانه‌روز گذشته با مجوز نیروی دریایی سپاه


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و کویت درباره مذاکرات اسلام‌آباد


افزایش شمار تلفات بمب‌گذاری در پاکستان/۳۴ کشته و ۹۰ زخمی+ فیلم


بیانیه مشترک عربی- اسلامی در محکومیت افتتاح سفارت «سومالی لند» در قدس اشغالی


روبیو: احتمالا اخباری در باره توافق با ایران اواخر امروز اعلام می‌شود


رئیس‌جمهور: آماده‌ایم به جهان اطمینان دهیم به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم/ اسرائیل به دنبال جنگ و ناآرامی در منطقه است