قاسمی: حکام کنونی عربستان خود را به نماد تجاوز و جنایت در خاورمیانه تبدیل کرده‌اند

چهارشنبه 22 فروردين 1397
14:55
قاسمی: حکام کنونی عربستان خود را به نماد تجاوز و جنایت در خاورمیانه تبدیل کرده‌اند سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت: حکام کنونی عربستان خود را در کنار رژیم صهیونیستی تبدیل به نماد تجاوز و جنایت در خاورمیانه کرده اند.

العالم- ایران/ سیاسی 

بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امورخارجه در واکنش به اظهارات ضدایرانی ولیعهد و وزیر امور خارجه عربستان سعودی در سفر به فرانسه گفت: کسانی که نام خود و کشورشان را در لیست متجاوزان و جنایتکاران منطقه ثبت کرده اند و در ردیف دیکتاتورهای متجاوز و جنایتکاری چون صدام قرار گرفته اند، باید بدانند که با طرح توهمات و ادعاهای بی پایه و اساس علیه ایران، نمی توانند این واقعیت را نادیده بگیرند که کشورها و ملت های منطقه و همه آنانی که تحولات بین المللی و منطقه ای را رصد می کنند و بدان آگاهی دارند، نقش عربستان سعودی را در تولید، ترویج و تسلیح افراط گرایان خشونت طلب و تروریست که در ادوار مختلف و با عناوین مختلف همچون القاعده و داعش و گروه های مشابه، جنایات و فجایع انسانی بی شماری در برخی از کشورهای همسایه، منطقه و جهان مرتکب شده اند، فراموش نخواهند کرد.

قاسمی افزود: اگر امروز به هر دلیل و تحت فرمان و یا فشارهای داخلی و خارجی، رژیم آل سلمان در ادامه سیاست این کشور در خرید امنیت و تسلیحات و توجیه سیاست های ناکام و شکست خورده خود در تجاوز به یمن و همسویی با رژیم اشغالگر قدس که از جمله جنایتکاران و بی ثبات کنندگان منطقه قرار دارند، و به هر دلیل، نیازمند تغییر فصلی چهره و استتار کارنامه تاریک خود در این برهه از زمان باشند و به حکم اضطرار و ضرورتی اجتناب ناپذیر برای رهایی و ماندگاری بیشتر و کسب قدرت و حذف مخالفان داخلی خود، با صرف میلیاردها دلار، دل در گرو خرید حمایت های برخی کشورهای فرامنطقه دارند، باید نگاهی دوباره و از سر تدبیر به تاریخ نه چندان دور منطقه و بویژه سرنوشت دوست و هم پیمان منطقه ای خود یعنی صدام، داشته باشند و به یاد آورند که با این نوع نگاه و فرافکنی و خرید امنیت و حمایت از دیگران و حمایت از گروه های تروریستی، سرنوشت محتوم آنها، تغییری نخواهد کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین اظهار داشت: حکام کنونی عربستان خود را در کنار رژیم صهیونیستی تبدیل به نماد تجاوز و جنایت در خاورمیانه کرده اند و بیش از پیش با دخالت در امور داخلی دیگر کشورهای منطقه، به بی ثباتی و معضلات و مصائب منطقه می افزایند. برخی سران عربستان سعودی در گذشته و حال، با انتخاب ها و تصمیمات و سیاست های ناپخته و اشتباه از جمله حمایت بی چون و چرا از صدام، ایجاد،  هدایت و حمایت از القاعده، زایش داعش و دیگر گروه های تروریستی، تجاوز به یمن و اینک تلاش خفت بار برای اتحاد و هم پیمانی با رژیم صهیونیستی، منطقه غرب آسیا را با بحران ها، تنش ها، بی ثباتی ها و جنگ های مستمر و طولانی روبرو کرده اند. 

قاسمی در پایان گفت: امیدواریم مقامات فرانسوی در گفتگوهای خود با مقامات سعودی، آموخته ها و عبرت های برجای مانده از سرنوشت متجاوزین و دیکتاتورهای پیشین منطقه را به مهمانان خود یادآور شده باشند.

0% ...

آخرین اخبار

زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


عیادت حجت‌ الاسلام مروی به نمایندگی از رهبر انقلاب از حجت الاسلام راشد یزدی


تهران تعیین کننده قوانین مذاکره است .. یا پایبندی آمریکا یا پاسخ سخت + فیلم


تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌ الله


تجدید بیعت مردم با امام خامنه‌ ای (قدس سره)+ فیلم


گوترش: شرایط زندگی در غزه وحشتناک است


داروی ایرانی پوکی استخوان مجوز اروپا گرفت


دیوارنگاره ها در ایران؛ از معنا کردن شهادت تا الگوبرداری از حماسه حسینی (ع)


اظهارات سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از بازدید از نمایشگاه اشیا به جا مانده از شهدای ناو دنا


امیر جهانشاهی: استقرار نیروهای واکنش سریع در مرزها تهدید تجاوز زمینی دشمن را خنثی کرد