سه هواپیمای ترابری روسیه از آسمان عراق وارد سوریه شدند

پنج‌شنبه 23 فروردين 1397
16:30
سه هواپیمای ترابری روسیه از آسمان عراق وارد سوریه شدند منابع عراقی همزمان با فضاسازی کشورهای غربی علیه سوریه و روسیه برای اقدام نظامی، می‌گویند سه هواپیمای ترابری متعلق به روسیه، از آسمان عراق عبور کرده و به سوریه رفته‌اند.

العالم _ سوریه

منابعی در سازمان هواپیمایی عراق روز چهارشنبه (22 فروردین) سه فروند هواپیمای ترابری روسی از آسمان عراق عبور کرده و وارد سوریه شده‌اند. 

این منابع به وبگاه خبری روزنامه «العربی الجدید» چاپ لندن گفتند که این سه هواپیما از نوع آنتونوف بودند که در زمان‌های مختلف، از ایران وارد حریم هوایی عراق شدند و از آنجا به سوریه رفتند. 

طبق این گزارش، منابعی که خواستند نامشان فاش نشود، توضیح دادند که «سه هواپیمای ترابری نظامی روسی از دو مسیر از ایران وارد آسمان عراق شدند و به سوریه رفتند. پیشتر میان بغداد و مسکو برای این امر هماهنگی شده است که این تفاهم به سال 2016 باز می‌گردد». 

به گفته این منابع یک فروند از این هواپیماها آنتونوف 26 بوده که مخصوص عملیات باربری سنگین است. 

مرداد سال 1395 نیز تصاویر از هواپیماهای بمب افکن‌های روسی TU-22M در پایگاه نوژه همدان منتشر شده بود که در آن زمان مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت. در آن زمان شبکه «راشاتودی» اعلام کرد، بمب‌افکن‌هایی که در ایران مستقر شده‌اند، تاکنون چند بار مواضع تروریست‌ها را در سوریه هدف حملات هوایی قرار داده‌اند. علاوه بر بمب‌افکن‌های دوربرد استراتژیک Tu-22، جنگنده-بمب‌افکن‌های پیشرفته سوخو-34 هم در پایگاه هوایی همدان مستقر شده‌ بودند. این جنگنده‌ها مأموریت بمباران مواضع داعش و النصره در حلب، دیرالزور و ادلب را بر عهده داشتند. 

همزمان با این اتفاق، العربی الجدید گزارش کرد که «هاشم الموسوی» سخنگوی گروه مقاومت «النجباء» عراق، ضمن بیان اینکه «وضعیت جنگ در سوریه مثل بشکه‌ای از باروت آماده انفجار است» اعلام کرد که «قدرتهای غربی نمی‌توانند بر سوریه مسلط شوند».

به گفته سخنگوی نجباء، جنگ تأثیر زیادی بر صحنه سیاسی در کل منطقه دارد بخصوص اینکه [این جنگ] راه تنفسی خواهد بود برای برخی گروهک‌های تروریستی مثل جبهة النصره و جیش الاسلام. 

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد