وال استریت ژورنال:حمله به فرودگاه تیفور با حمایت آمریکا انجام شد

چهارشنبه 29 فروردين 1397
08:00
وال استریت ژورنال:حمله به فرودگاه تیفور با حمایت آمریکا انجام شد روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال به نقل از مقام های اطلاعاتی و آگاه نوشت که ارتش صهیونیستی با حمایت ضمنی آمریکا به پایگاه تیفور (تی 4) سوریه حمله کرده است.

العالم ـ سوریه

به گزارش این نشریه آمریکایی، برخی از این منابع اعلام کردند که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل پس از گفت و گو با دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا دستور حمله به سوریه را صادر کرده است.
بنا بر ادعای این منابع، این حمله علیه یک سامانه پدافند ضدهوایی صورت گرفت تا مانع از استفاده نیروهای ایرانی از آن علیه جنگنده های اسرائیلی شود. 

جنگنده های رژیم صهیونیستی در ساعات نخست بامداد روز دوشنبه (20 فروردین ماه 1397) با چندین فروند موشک فرودگاه نظامی تیفور در حمص سوریه را هدف قرار دادند که پدافند هوایی سوریه توانست 8 فروند از آنها را پیش از اصابت به هدف سرنگون کند. در این حمله شماری کشته و زخمی شدند و 7 تن از مستشاران ایرانی نیز به شهادت رسیدند.

به دنبال این حمله وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که دو جنگنده اسرائیلی از حریم هوایی لبنان پایگاه هوایی «تیفور» سوریه را هدف قرار دادند.

به دنبال این حمله وزارت خارجه سوریه با هشدار نسبت به تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی در نامه ای به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت اعلام کرد که تجاوز اسرائیل به فرودگاه تیفور در حومه حمص بدون حمایت نامحدود آمریکا از آن امکان پذیر نبوده است.

علی اکبر ولایتی مشاور امور بین الملل رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز با بیان این که ایران با تمام وجود از تمامیت ارضی و حاکمیت دولت سوریه حمایت می کند، تاکید کرد، قطعا جنایت صهیونیست ها علیه نیروهای سوری و مدافعان حرم در فرودگاه تیفور (تی 4) حمص، بدون پاسخ نخواهد ماند.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه هم در واکنش به حمله هوایی رژیم صهیونیستی به فرودگاه نظامی تیفور (تی 4) سوریه به نخست وزیر این رژیم هشدار داد که از اقدامات بی ثبات کننده در منطقه پرهیز کند. روسیه همچنین سفیر این رژیم در مسکو را برای ارایه توضیح درباره حمله هوایی به سوریه احضار کرد.

اما به رغم هشدارهای روسیه به آمریکا و متحدانش درخصوص هر گونه تجاوز به سوریه به بهانه واهی استفاده دولت سوریه از سلاح های شیمیایی در دوما  واقع  در غوطه شرقی، این کشورها بامداد شنبه (25 فروردین)، به سه هدف در سوریه حمله و ادعا کردند که در آن اماکن سلاح های شیمیایی تولید و نگهداری می شده است.

0% ...

آخرین اخبار

نیروی دریایی سپاه به تجاوز و عهدشکنی آمریکا پاسخ داد


نماینده پارلمان لبنان: حزب الله همچنان با مذاکرات مستقیم مخالف است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


آخرین شب عزاداری در جوار محل شهادت قائد شهید انقلاب اسلامی


گزارش العالم از آیین «رکضه طویریج» با حضور میلیونی عزاداران در کربلای معلی 


رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و انگلیس درباره اجرای یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


خط مستقیم بین ایران و آمریکا در تنگه هرمز دروغ محض است


همتی: ۳.۷ میلیارد دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو تامین شده است


مخبر: قطب نمای برخی همسایگان هنوز دوست و دشمن را وارونه نشان می‌دهد


اجرای تعهدات زمینه ساز برقراری صلح در منطقه


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان