پیشنهاد روسیه به شورای امنیت و حمایت آمریکا از داعش در الرقه

چهارشنبه 29 فروردين 1397
13:39
پیشنهاد روسیه به شورای امنیت و حمایت آمریکا از داعش در الرقه بحران سوریه، موضوعی است که همواره در شورای امنیت مطرح می شود.

العالم - سوريه

روسیه در جلسه ویژه بررسی وضعیت الرقه، طرح گسترده ای با چند بند برای اجرای صلح در سوریه ارائه داد.

"واسیلی نبنزیا" نماینده مسکو گفت: بند اول این طرح مبتنی براین است که هیچ راهکار نظامی برای  بحران سوریه وجود ندارد و باید از مذاکرات سیاسی حمایت کرد.

دومین بند؛ پایان دادن امریکا و هم پیمانانش به تهدیدات سوریه است.

سومین بند نیز پایان دادن همه کشورها و همه گروه های سیاسی به خطاب های دشمنانه ونفرت افکنی در قبال دمشق و خودداری از هرگونه اقدام برای سرنگون کردن قدرت کنونی با استفاده از خشونت است.

نبنزیا در چهارمین گام ابتکار مسکو از کشورهای با نفوذ خواست تا گروه های مسلح کاملا از گروه های تروریستی جدا شوند .

بند پنجم نیز اقدام سازمان ملل به ارائه کمک های بشر دوستانه واقعی به سوریه است.

بند ششم نیزازهمه تشکیلات مخالف می خواهد به دنبال بهانه ای برای تجاوزات خارجی نباشند.

وی درباره وضعیت فاجعه آمیز شهر ویران شده الرقه ، گفت :تنها راه حل، بازگشت دولت سوریه به این شهر است.

وی افزود: بر ضد اشغالگران امریکا در شهر الرقه تظاهرات هایی شد و راهکار فقط بازگرداندن نهادهای دولتی سوریه بدانجاست .

گفتنی است نیروهای ائتلاف امریکا ، برای ورود به منطقه مخیم الرکبان و الرقه مشکلاتی را ایجاد کرده اند.

بشار الجعفری نماینده دائم سوریه در سازمان ملل نیز تاکید کرد: حوادث الرقه نمونه ای از جنایت های ائتلاف امریکایی است.

وی افزود:ائتلاف متجاوز فقط به تجاوز به نیروهای ارتش عربی سوریه بسنده نکرد بلکه با ایجاد امنیت برای خروج افراد باقی مانده داعش از الرقه ودیر الزور و کسانی که بیشترشان از تروریست های خارجی بودند از آنان حمایت کرد.

آمریکا این تروریست ها را به مقابله با نیروهای ارتش سوریه و هم پیمانانش در استان دیرالزور واداشت و بدین ترتیب نیروهای امریکائی، افراد باقی مانده داعش را از سرنوشت حتمی اشان به  دست ارتش عربی سوریه و همپیمانانش نجات داد تا در امتداد نوار مرزی مشترک سوریه و عراق فساد کنند.

جعفری بار دیگر تاکید کرد واشنگتن از مخیم الرکبان برای آموزش تروریست های داعش استفاده می کند.

217

0% ...

آخرین اخبار

نیویورک‌تایمز: حمله نافرجام به ایران، آغاز پایان هژمونی آمریکا


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اسپانیا


حمله موشکی و پهپادی حزب الله به تجمع نظامیان رژیم اسرائیل


خرید هیجانی ارز در نرخ‌های بالا پر ریسک است


عارف: صنعت نفت در دوران جنگ درخشان ظاهر شد


سقوط آزاد ترامپ در نظرسنجی‌ها؛ رکورد نارضایتی ۶۲ درصدی


بقائی: طرح ایران منحصرا بر پایان جنگ متمرکز است


سخنگوی دولت: مشکلی در تأمین ورق‌های فولادی وجود ندارد


ولایتی: سیاست بین‌الملل لوکیشن فیلم «جک اسپارو» نیست


حماس: در صورت پایبندی اسرائیل به تعهدات، آماده شرکت در مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس هستیم