میشل عون: قانون جدید انتخابات، وزن واقعی احزاب سیاسی را نشان داد

سه شنبه 18 ارديبهشت 1397 - 22:40

رئیس جمهوری لبنان در اولین سخنرانی خود بعد از انتخابات پارلمانی، از قانون «تناسبی» انتخابات حمایت کرد.

العالم - لبنان

رئیس جمهوری لبنان شامگاه سه‌شنبه در مورد نتایج انتخابات پارلمانی این کشور سخنرانی کرد.

به گزارش شبکه «المیادین»، «میشل عون» در مورد قانون انتخابات پارلمانی موسوم به «قانون تناسبی» گفت که این قانون صحت نمایندگی انتخابات را محقق کرد و به نیروهای سیاسی وزن واقعی آن‌ها را داد.

رئیس جمهوری لبنان گفت که بعد از تشدیدگفتمان‌های متعصبانه و فرقه‌ای، انتخابات اخیر مرحله جدید در لبنان را گشود.

او به دوران ریاست جمهوری خود اشاره کرد و گفت که از ابتدای تصدی پست ریاست جمهوری لبنان ثبات امنیتی تحقق پیدا کرد و تروریست‌ها سرکوب شدند و  امور مالی این کشور منظم شد.

اشاره عون به عملیات ارتش و جنبش مقاومت لبنان علیه گروه‌های تروریستی مانند داعش در شمال و شرق لبنان است که طی این عملیات مناطق مرزی لبنان بعد از چندین سال از تروریسم پاکسازی شد.

رئیس جمهوری لبنان به موضوع آوارگان سوری در کشورش اشاره کرد و گفت که خواستار حل سریع این مسئله بوده چرا که در همه سطوح زندگی مردم لبنان تاثیر گذاشته و پیامدهایی دارد.

از ابتدای بحران سوریه در سال ۲۰۱۱ شمار زیادی از شهروندان این کشور برای دوری از عواقب ناگوار جنگ به کشورهای همسایه پناهنده شدند که لبنان بعد از ترکیه بیشترین پناهنده سوری را داشته و تداوم حضور آن‌ها در لبنان فشارهای اقتصادی بر بیروت تحمیل می‌کند.

میشل عون در مورد کابینه آتی نیز گفت که با رؤسای پارلمان و کابینه فعلی تلاش می‌کند تا فعالیت نهادهای دولتی در راستای منافع ملی لبنان باشد.

انتخابات پارلمانی لبنان یکشنبه این هفته به مدت یک روز برگزار شد و طی آن، ائتلاف حزب الله و جنبش الأمل موفق شدند ۲۶ کرسی از ۲۷ کرسی را به دست آورند و جایگاه خود در پارلمان را تقویت کنند.

فارس

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

روایت روزنامه اتریشی از بحران در مرز مغرب و اسپانیا


جهاد اسلامی: ورود به مرحله دوم آتش‌بس در گرو اجرای کامل مرحله اول توسط اسرائیل است


بحران ناشی از کاهش بی‌سابقه سطح رودخانه‌ها در اروپا/ بروکسل نشست اضطراری تشکیل می‌دهد


بالاگرفتن اختلاف واشنگتن و تل‌آویو در پرونده غزه/ اسرائیل با شورای صلح همکاری نخواهد کرد


روبیو: تقابل آمریکا و چین برای جهان پیامد دارد


کارشناس نظامی: آمریکا در خلیج فارس به بن بست استراتژیک رسیده است/ فروپاشی توهمات آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره توانمندی نظامی ایران


نماینده پارلمان اسپانیا: بحران مهاجرت در خدمت منافع آمریکا و اسرائیل قرار گرفته است


سخنگوی ارتش: سرنوشت ۳ خلبان ما هنوز مشخص نیست


بهتر است قبل از پُر شدن دست ایران، جنگ را ترک کنیم


ادامه جنگ علیه ایران قیمت بالای سوخت را ماندگار می‌کند


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"