به دنبال تهدیدات پیونگ یانگ صورت گرفت؛

ممنوعیت پرواز بمب افکن های امریکایی بر فراز کره شمالی

شنبه 29 ارديبهشت 1397
11:36
ممنوعیت پرواز بمب افکن های امریکایی بر فراز کره شمالی آمریکا، کره جنوبی و ژاپن درباره تغییر مسیر پرواز مورد نظر بمب افکن های آمریکایی بی 52 به توافق رسیدند تا آنها بر فراز شبه جزیره کره پرواز نکنند.

العالم ـ آسیا

بنابر گزارش اسپوتنیک این تصمیم پس از تهدیدات پیونگ یانگ به لغو دیدار سران کره شمالی و امریکا به خاطر رزمایش مشترک واشنگتن و سئول گرفته شده است.

سی ان ان با استناد به منابع خود در پنتاگون احتمال داده مسیر پروازهای شناسایی بمب افکن های امریکایی به این خاطر تغییر کرده تا کره شمالی نتواند ایالات متحده را به رفتار تحریک آمیز متهم کند.

پیشتر مقامات کره شمالی اعلام کرده بودند که اگر واشنگتن خواستار دست برداشتن یکجانبه این کشور از سلاح هسته ای شود، از برگزاری دیدار سران با امریکا امتناع خواهند ورزید. علاوه بر این پیونگ یانگ به خاطر برگزاری رزمایش در کره جنوبی که از اواسط آوریل جریان دارد، نگران است و مذاکرات خود با سئول در سطح عالی را متوقف کرده است. 

یادآور می شود که قرار است ترامپ روز  سه شنبه 22 خرداد ماه (12 ژوئن) در سنگاپور با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی دیدار کند. 

0% ...

آخرین اخبار

مقام پیشین شورای امنیت ملی آمریکا: ترامپ در جنگ با ایران به بن‌بست راهبردی رسیده است


نظامی یمنی: در صورت ادامه حملات ریاض اهداف بیشتری در عربستان هدف قرارخواهد گرفت/ معادله جدید «محاصره در برابر محاصره» علیه عربستان اجرا می‌شود


مقاومت عراق: هیچ عملیاتی علیه اربیل و کویت انجام نداده‌ایم


مهدی المشاط: محاصره و تجاوزگری چندین ساله عربستان علیه یمن باید پایان یابد


تأکید قطر بر ضرورت پایبندی آمریکا و ایران به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد


سردار حسن‌زاده: «باید برخاست» شعار مراسم جاماندگان اربعین امسال است


جبهه جدید یمن علیه عربستان با پیامدهایی فراتر از دریای سرخ + فیلم


معاریو: نتانیاهو برای نجات از شکست انتخاباتی به دنبال اقدام علیه ایران است


پس از مواضع ضدصهیونیستی؛ سفیر اسرائیل در سازمان ملل شهردار نیویورک را تهدید کرد


نماهنگ ایران سرو بلند ....