عارف :

باید اطمینان حاصل کنیم منافع ما در برجام حفظ خواهد شد

باید اطمینان حاصل کنیم منافع ما در برجام حفظ خواهد شد
سه شنبه 1 خرداد 1397 - 13:18

رئیس فراکسیون امید مجلس گفت: ما که نمی‌خواهیم چیزی بگوییم که دست مذاکره کنندگان بسته شود و باید به نحوی جلو برویم که اطمینان حاصل کنیم منافع ما در برجام حفظ خواهد شد یعنی نظام، مردم و مجلس ما به این نتیجه برسند.

العالم - ایران / سیاسی

محمدرضا عارف نماینده مردم تهران و رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در حاشیه نشست علنی امروز پارلمان و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اظهارات اخیر پومپئو ادعاهای وزیر خارجه آمریکا اظهار داشت:  به اندازه‌ی کافی به صحبت‌های او واکنش نشان داده شده است. وزیر خارجه آمریکا در حدی نیست که بخواهیم به اراجیف او پاسخ دهیم.

وی افزود: در مقابل اظهارات وی آقای ظریف در این‌باره خیلی خوب جواب داد و آقای لاریجانی هم به این نکته اشاره کرد که در شأن ما نیست که یک ابله حرفی می‌زند و 100 نفر در ایران بخواهند جواب او را بدهند.

وی در پاسخ به این سوال که تضمین حقوقی که کشورهای اروپایی در برجام باید بدهند مشخص است چیست؟ افزود: فعلاً که تیم مذاکره کننده در حال مذاکره است لذا باید رضایت ما جلب شود و اطمینان پیدا کنیم که برجام ادامه خواهد داشت وگرنه همانگونه که مطرح شد تصمیم می‌گیریم آن هم براساس منافع ملی کشورمان.

عارف ادامه داد: این یعنی ما قبول می‌کنیم که مسیر برجام ادامه پیدا کند اما منافع ما هم حفظ شود. 

عارف در پاسخ به این سوال که این ضمانت حقوقی و قضایی باید دقیقاً چه باشد؟ گفت: ما که نمی‌خواهیم چیزی بگوییم که دست مذاکره کنندگان بسته شود و باید به نحوی جلو برویم که اطمینان حاصل کنیم منافع ما در برجام حفظ خواهد شد یعنی نظام، مردم و مجلس ما به این نتیجه برسند.

رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی همچنین در واکنش به ادعاهای آمریکا در حوزه اقتصادی و فعالیت ایران در این رابطه عنوان کرد: ما براساس اقتصاد مقاومتی که سیاست‌های کلی بسیار روشنی دارد حرکت می‌کنیم و اگر ما اقتصاد مقاومتی را مبنای حرکت اقتصادی‌مان قرار دهیم به نظر من این ادعاها تأثیر زیادی نخواهد داشت.

وی ادامه داد: مردم ما با حضورشان در صحنه و مسئولان با پیگیری‌ سیاست اقتصاد مقاومتی انشاالله اقتصاد را در مسیری که منافع مردم حفظ شود و رونق را داشته باشیم و نیازی به نگاه به غرب نداشته باشیم را پیش خواهیم گرفت. 

وی در پاسخ به سوالاتی درباره تصمیم‌گیری فراکسیون امید در خصوص انتخابات هیأت رئیسه تصریح کرد: ما جلساتی در این رابطه داشته‌ایم و جمع‌بندی را یکشنبه هفته آینده اعلام می‌کنیم.

عارف همچنین در پاسخ به این سوال که عده‌ای گفته‌اند اظهاراتی در رابطه با کاندیداتوری شما برای ریاست مجلس داشته‌اید، گفت: هرگونه اظهارات در این خصوص را تکذیب می‌کنم.

فارس

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

سی‌ان‌ان: تردد کشتی‌ها از تنگه هرمز کاهش یافته‌است


صنعا: مردم ایران شکست‌ناپذیر باقی خواهد ماند


دیدار هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل متحد در امور لبنان با عراقچی


پزشکیان: شیخ حمد بن خلیفه آل‌ثانی نقش مؤثری در گسترش روابط ایران و قطر ایفا کرد


ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز است!


نهاد آبراه مدیریت خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز ممکن نیست


مرگ بزرگ ترین حامی آمریکایی ترامپ و نتانیاهو/ مواضع افراطی گراهام علیه ایران


مخالفت ارتش لبنان درباره هماهنگی مستقیم با ارتش رژیم صهیونیستی


وزیرحقوق بشر پاکستان بر لزوم بهره‌برداری از تجربیات ایران در توانمندسازی بانوان تاکیدکرد


اعلام دستورکار سفر نخست‌وزیر عراق به آمریکا