مقتدی صدر: سازمان ملل از دخالت خارجی در انتخابات عراق جلوگیری کند

چهارشنبه 2 خرداد 1397
20:09
مقتدی صدر: سازمان ملل از دخالت خارجی در انتخابات عراق جلوگیری کند رهبر جریان صدر در دیدار با نماینده سازمان ملل بر ضرورت جلوگیری از دخالت‌های خارجی در انتخابات تاکید کرد.

العالم - عراق

 به نقل از السومریه نیوز، مقتدی صدر رهبر جریان صدر و رئیس ائتلاف سائرون امروز چهارشنبه در دیدار با "یان کوبیش" نماینده ویژه سازمان ملل در امور عراق بر اهمیت افزایش حمایت جامعه بین‌الملل و سازمان ملل از عراق برای خروج از تونل طایفه‌گری و سهم‌خواهی‌های حزبی تاکید کرد.

صدر در این دیدار  نتایج گفت‌وگوها و نشست‌های خود برای تشکیل دولت آینده را برای نماینده سازمان ملل تشریح و بر ضرورت عدم دخالت‌های  خارجی در انتخابات عراق تاکید کرد.

نماینده سازمان ملل نیز در این دیدار بر آمادگی این سازمان از حمایت از عراق تاکید و ابراز امیدواری کرد که تفاهمات و گفت‌وگوها به تشکیل دولتی ملی که از روند ثبات در عراق حمایت می‌کند، بینجامد.

مقتدی صدر که ائتلاف او (السائرون) با بدست آوردن 54 کرسی پارلمان در جایگاه اول قرار گرفته است، طی روزهای گذشته با تعداد زیادی از رهبران سیاسی عراق از گروه‌ها، نژادها و ادیان مختلف دیدار کرد. در این دیدارها درباره تشکیل دولت آینده عراق بحث و تبادل نظر شد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

احضار سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه


هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم


بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی


وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد