«علی لاریجانی» گزینه نهایی فراکسیون مستقلان برای ریاست مجلس شد

«علی لاریجانی» گزینه نهایی فراکسیون مستقلان برای ریاست مجلس شد
سه شنبه 8 خرداد 1397 - 11:01

در جلسه امروز فراکسیون مستقلان علی لاریجانی به عنوان گزینه نهایی فراکسیون مستقلان انتخاب شد.

العالم - ایران

مهرداد بائوج لاهوتی سخنگوی فراکسیون مستقلان مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست صبح امروز فراکسیون متبوعش گفت:‌ در جلسه امروز هیأت رئیسه مقرر شد بعد از ظهر امروز جلسه‌ نهایی برگزار شود.

وی افزود: در جلسه بعد از ظهر امروز روی اسامی تصمیم گرفته و آنها را نهایی می‌کنیم تا بر اساس آن احتمالا لیست جداگانه‌ای ارائه دهیم.

سخنگوی فراکسیون مستقلان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: جلسه امروز بعد از ظهر صرفا برای این است که اگر درخواست فراکسیونی مبنی بر ائتلاف اشته باشیم که بر اساس اعلام قبلی برای گزینه‌ها ائتلاف خواهیم کرد در غیر این صورت لیست جداگانه‌ای ارائه می‌دهیم.

لاهوتی با بیان اینکه در صورت ائتلاف گزینه‌ ما برای ریاست مجلس علی لاریجانی و مسعود پزشکیان و علی مطهری به عنوان نواب رئیس خواهند بود در صورت ارائه لیست جداگانه از سوی فراکسیون گزینه نهایی ما باز هم برای ریاست لاریجانی خواهد بود اما برای نواب رئیس و سایر اعضا اسامی تغییر خواهند کرد.

وی در خاتمه اعلام کرد که گزینه نهایی ما برای ریاست مجلس در فراکسیون مستقلان ولایی علی لاریجانی خواهد بود و در این رابطه رای‌گیری صورت گرفته و این موضوع نهایی شده است.

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

عرصه دیپلماسی و خطوط قرمز ایران در مذاکرات


گزارش ویژه خبری شبکه العالم از واکنش غرب نسبت به توان موشکی ایران + فیلم


عبور ۲۴ فروند کشتی از تنگه هرمز در شبانه روز گذشته


گام تازه مقتدی صدر و بازگشت پرونده "حصر سلاح" به صدر تحولات سیاسی عراق


بقائی: تبادل پیام‌ها میان ایران و آمریکا ادامه دارد اما تفاهم، نهایی نشده است


رئیس اتحادیه صیادان غزه: اسرائیل قصد نابودی کامل شیلات غزه را دارد


طرح صهیونیست‌ها برای ساخت ۱۸ شهرک جدید در کرانه باختری


تاکید یمن بر همبستگی با ملت ایران


"ما بر عهد خود ایستاده‌ایم"؛ طاریا در بقاع، روایت پایداری را با خون شهدا می‌نویسد + فیلم


گفتگوی وزیران خارجه ایران و عمان درباره آینده تنگه هرمز