مراکش؛حریف ایران در جام جهانی بازی باخته را بُرد

سه شنبه 15 خرداد 1397
01:25
مراکش؛حریف ایران در جام جهانی بازی باخته را بُرد تیم ملی فوتبال مراکش در دیدار تدارکاتی برابر اسلواکی، شکست را با برتری دو بر یک عوض کرد.

العالم-آفریقا

مراکش یکی از حریفان تیم ملی ایران در جام جهانی 2018، دوشنبه شب در دیداری تدارکاتی به مصاف اسلواکی رفت و در نهایت به برتری دو بر یک رسید. این دیدار در شهر «ژنو» سوئیس برگزار شد.

ابتدا «جان گروگاس» در دقیقه 59 برای اسلواکی گلزنی کرد، اما «ایوب الکعبی» و «یونس بلهندا» دو گل متوالی برای قهرمان آفریقا به ثمر رساندند تا مراکش به پیروزی روحیه بخش دست یابد.

مراکش در گروه دوم جام جهانی 2018 با ایران، اسپانیا و پرتغال روبرو خواهد شد. دیدار مراکش و ایران در روز 25 خردادماه انجام می شود.

در دیگر دیدار تدارکاتی دوشنبه شب، صربستان برابر شیلی با یک گل شکست خورد.

صربستان در گروه پنجم جام جهانی با برزیل، کاستاریکا و سوئیس همگروه است. شیلی نیز موفق به حضور در جام جهانی 2018 نشد.

بیست و یکمین دوره رقابت های جام جهانی فوتبال از 24 خردادماه به میزبانی روسیه آغاز می شود و در دیدار افتتاحیه، تیم های روسیه و عربستان به مصاف هم می روند.

 

 

0% ...

آخرین اخبار

اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


موضوعات محوری مرحله اولیه تفاهمات ایران و آمریکا از نگاه پژوهشگر عرب


بقائی: صلح واقعی در غرب آسیا تنها با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود


از هشدار تا خیزش .. یمن آماده خروش برای آزادی می شود+فیلم


سپر دفاعی پاکستان برای پزشکیان و هیات همراه +فیلم


جایگاه محوری لبنان در مذاکرات ایران و آمریکا و نگرانی‌های رژیم صهیونیستی!


سربازان آمریکایی: پنتاگون شدت تلفات جنگ با ایران را پنهان کرده است


پربیننده ترین خبرها