توافق ناتو و اتحادیه اروپا برای افزایش حضور نظامی در عراق

جمعه 18 خرداد 1397
23:09
توافق ناتو و اتحادیه اروپا برای افزایش حضور نظامی در عراق دبیر کل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی از توافق ناتو و اتحادیه اروپا برای تقویت حضور نظامی در عراق خبر داد.

العالم _ عراق

«ینس استولتنبرگ» دبیر کل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی امروز جمعه اعلام کرد، ناتو و اتحادیه اروپا به توافق رسیده‌اند تا حضور نظامی در عراق افزایش یابد.

بنا بر گزارش وبسایت این پیمان نظامی، دبیرکل ناتو در کنفرانس مطبوعاتی پس از نشست وزرای دفاع شورای آتلانتیک شمالی گفت، «ما به تازگی نشستی سازنده درباره همکاری‌های نظامی میان ناتو و اتحادیه اروپا را به اتمام رساندیم و فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و نمایندگان فنلاند و سوئد نیز در این نشست حضور داشتند».

وی افزود: در این نشست توافقات بسیاری انجام گرفت که از جمله آن می‌توان به توافق برای افزایش حضور در عراق اشاره کرد که البته اتحادیه اروپا بیشتر روی بخش امنیت غیرنظامی عراق متمرکز خواهد شد.

دبیرکل ناتو ادامه داد، در عین حال تمرکز سازمان پیمان آتلانتیک شمالی در عراق بر ساختارهای امنیتی و نظامی در این کشور خواهد بود.

استولتنبرگ همچنین گفت: از دیگر اقداماتی که ناتو و اتحادیه اروپا قصد دارند در عراق مشارکت داشته باشند، مدرن‌سازی نظامی آموزش نظامی و همچنین آموزش مربیان نظامی در این کشور است.

وی افزود: «ما با همکاری نزدیک قصد داریم نیازهای شرکای عراقی‌مان را برطرف ساخته و از آنها در تضمین عدم بازگشت ترویست‌های داعش به این کشور حمایت کنیم».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

۹ هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور افزوده شد


خداحافظ آقای هزار چهره سینمای ایران


نماینده مجلس شورای اسلامی: ادامه توافق منوط به پایبندی آمریکا به تعهداتش است


سخنگوی ارتش: آمریکا دچار استیصال و فرسایش درتصمیم‌گیری راهبردی شده است


هاآرتص: نتانیاهو در تاریخ به‌عنوان بدترین نخست‌وزیر اسرائیل ثبت خواهد شد


فهرست خسارات سنگین آمریکا در پی حملات ایران


گفت‌وگوهای فنی ایران-عمان درباره تنگه هرمز


حمله عربستان سعودی به کارخانه های داروسازی در یمن


بردسیر با زلزله ۴.۶ ریشتری از خواب پرید


نیویورک تایمز دلایل اصلی توقف حملات آمریکا را فاش کرد