در گفتگو با یک شبکه خبری :

ترامپ:‌ می‌خواهیم کره شمالی را خلع سلاح اتمی کنیم

ترامپ:‌ می‌خواهیم کره شمالی را خلع سلاح اتمی کنیم
سه شنبه 22 خرداد 1397 - 13:35

رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با یک رسانه آمریکایی در سنگاپور تأکید کرد: «می‌خواهیم کره شمالی را خلع سلاح اتمی کنیم».

العالم - آمریکا

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا گفته است، واشنگتن قصد دارد کره شمالی را به طور کامل خلع سلاح اتمی کند.

رئیس‌جمهور آمریکا تأکید کرد: «می خواهیم کره شمالی را خلع سلاح اتمی کنیم».

دونالد ترامپ در حال حاضر مشغول ایراد بیانیه‌ای در کنفرانس خبری خود در هتل کاپلا است که محل برگزاری نشست دوجانبه میان کره شمالی و آمریکا در سنگاپور بود

ترامپ گفته است: «من می خوام از رئیس کیم به خاطر برداشتن نخستین گام به سمت یک آینده روشن برای مردمش تشکر کنم».

وی افزود: «ما آماده‌ایم تا فصل جدیدی را در روابط میان کشورهایمان تنظیم کنیم...جنگ شبه‌جزیره کره رسما به زودی پایان خواهد یافت».

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین در کنفرانس خبری در هتل کاپلا سنگاپور متعهد شد: «زمانی که کره شمالی تسلیحات هسته‌ای خود را کنار بگذارد، هیچ محدودیتی در رابطه با آنچه که می‌تواند بدست آورد وجود نخواهد داشت.»

رهبران آمریکا و کره شمالی پس از مدت‌ها رایزنی فشرده و تنش‌های به وجود آمده برای برگزاری دیدار مشترک، امروز سه شنبه در سنگاپور برای اولین بار دیدار و گفت‌وگو کردند.

سران آمریکا و کره شمالی بعد از نشست مشترک در سنگاپور، یک سند مشترک جامع را امضا کردند که بر اساس آن آمریکا متعهد به تضمین امنیت کره شمالی و پیونگ یانگ متعهد به خلع سلاح اتمی شدند.  

جزئیات بیشتر مربوط به مصاحبه رئیس‌جمهور آمریکا با شبکه «صدای آمریکا» به زودی منتشر خواهد شد.

فارس

آخرین اخبار

شریف در دیدار با ونس: مشتاق به تسهیل طرفین مذاکرات به سوی صلح پایدار هستیم


سخنگوی دولت: دست به ماشه مذاکره خواهیم کرد


حزب‌الله: مذاکره مستقیم لبنان با رژیم اسرائیل نقض آشکار قانون اساسی است


دیدار هیات مذاکره‌کننده ایران با نخست‌وزیر پاکستان


الجزیره: هیات ایرانی مذاکرات خود را با مسئولان عالی رتبه پاکستان آغاز کرد/ سرفصل‌ها چیست؟


عراقچی: تصمیم ایران برای پذیرش آتش‌بس مسئولانه بود


اعتراض شدید تیم ایرانی به نقض عهد آمریکا در دیدار با فرمانده ارتش پاکستان


پاکستان: برای صلح پایدار ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم


پاسخ کوبنده حزب‌الله به تداوم بمباران‌های جنوب لبنان


طرح ترامپ برای بازسازی غزه با مشکل مواجه شده است