رهبر کره شمالی سنگاپور را ترک کرد

سه شنبه 22 خرداد 1397
23:13
رهبر کره شمالی سنگاپور را ترک کرد رهبر کره شمالی پس از سه روز حضور در سنگاپور و دیدار با رئیس جمهوری آمریکا و امضای یک توافقنامه مشترک این کشور را به مقصد پیونگ یانگ در کره شمالی ترک کرد.

العالم ـ آسیا

کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، پس از سه روز حضور در سنگاپور و دیدار با رئیس جمهوری آمریکا و امضای یک توافقنامه مشترک با وی شامگاه سه شنبه این کشور را به مقصد پیونگ یانگ ترک کرد.

رهبر کره شمالی در حالی با رئیس جمهوری آمریکا در سنگاپور دیدار و توافقنامه دوجانبه را امضا کرد که هیچ یک از طرفین جزئیاتی از چارچوب و تعریف دقیق و مشخصی از عاری سازی شبه جزیره کره از سلاح اتمی ارائه نکرده بودند.

کیم جونگ اون رهبر کره شمالی و دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز یکشنبه گذشته وارد سنگاپور شدند. این دو نفر امروز برابر با 22 خرداد ماه با یکدیگر دیداری را برگزار کردند که برای رهبران دو کشور در بیش از شش دهه گذشته سابقه نداشت .

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: آمریکا و رژیم صهیونی بدون هیچ دستاوردی منطقه را ترک خواهند کرد


توضیحات عراقچی در مورد مذاکره اسلام‌آباد


استرالیا: برنامه‌ای برای مشارکت در محاصره دریایی ایران نداریم


در صورت ازسرگیری تجاوز علیه ایران، با قدرت ورود خواهیم کرد


تأکید استارمر و مکرون بر حفظ آتش‌بس و شمول لبنان در این توافق


برکناری رئیس موساد پس از شکست طرح براندازی در ایران


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


«ویکتور  اوربان» پس از ۱۶ سال به رقیبش باخت


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان با حمله به یک منطقه در جنوب


انگلیس: در طرح ترامپ برای محاصره تنگه هرمز مشارکت نمی‌کنیم