تهدید دوباره داعش در آستانه شروع جام جهانی + تصاویر

پنج‌شنبه 24 خرداد 1397
16:38
تهدید دوباره داعش در آستانه شروع جام جهانی + تصاویر گروه تروریستی داعش، برای سومین بار تهدید کرد که در طول برگزاری جام جهانی در روسیه، اقدامات تروریستی خود را انجام خواهد داد.

العالم _ اروپا

داعش پیش از این دو بار با انتشار پوسترهایی ، تهدید کرده بود که در روسیه و در هنگام برگزاری رقابت های جام جهانی، عملیات تروریستی انجام خواهد داد. آنها برای سومین بار، پوسترهای جدیدی منتشر کردند و بار دیگر اعلام کردند که استادیوم های روسیه را منفجر خواهند کرد و اقدامات تروریستی خود را ادامه خواهند داد.

پوستر اولی که منتشر شده، ورزشگاه فیشت را به تصویر کشیده که در آتش می‌سوزد و در اطراف آن نیز انفجارهایی صورت گرفته و یک پرچم داعش نیز از آب سر برآورده است.

پوستر دوم، یکی از چاقوهای مخصوص این گروهک است که لوگو جام جهانی را از وسط به دو نیم تقسیم کرده است. در زیر این عکس نیز به فرانسوی نوشته شده:" همه آنها را بُکُش"

تصویر سوم، یکی از عناصر این گروهک به تصویر کشیده شده و در توضیح عکس نوشته شده:" ترورها شروع خواهند شد"

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه انگلیسی از احتمال استعفای استارمر خبر داد


نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان عازم سوئیس شدند + فیلم


سناتور آمریکایی: جنگ غیرقانونی در ایران یک اشتباه بزرگ بود


شهادت ۷ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان


قالیباف در بدو ورود به سوئیس: کودکان مظلوم میناب و تمام شهدای ایران عزیز را هر لحظه ناظر اعمال و رفتار خود می‌دانم


هیأت جمهوری اسلامی ایران به زوریخ رسید؛ ونس در راه سوئیس + فیلم


حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند