الحریری در آستانه تشکیل دولت جدید

الحریری در آستانه تشکیل دولت جدید
شنبه 2 تير 1397 - 10:21

نخست‌وزیر مکلف لبنان اعلام کرد که به تشکیل دولت جدید نزدیک شده است و گفت‌وگوهایش در این زمینه با احزاب اصلی ادامه دارد.

 

العالم - لبنان

 

به گزارش رویترز، «سعد الحریری» نخست‌وزیر مکلف لبنان، روز گذشته  اعلام کرد که به تشکیل دولت جدید نزدیک شده است و همچنان به گفت‌وگو با احزاب اصلی در کشور ادامه می‌دهد.

سعد الحریری اندکی بعد از دیدار با «میشل عون» رئیس‌جمهوری لبنان، گفت: «ما به معادله نهایی نزدیک شده‌ایم... ولی رایزنی‌های جزئی درباره اعطای پست‌های وزارتی، که تمام گروه‌های سیاسی خواهان آن هستند، در جریان است».

الحریری در عین حال چارچوب زمانی برای اعلام ساختار دولت را مشخص نکرد.

انتظار می‌‌رود به‌موجب نظام سهمیه‌بندی‌های سیاسی، دولت جدید مانند دولت‌های پیشین شامل نمایندگان تمامی طایفه‌های لبنانی باشد.

این در حالی‌ست که «علی حسن خلیل» وزیر دارایی لبنان، هفته گذشته هشدار داد که لبنان در ارتباط با تشکیل کابینه جدید دستاوردهای فوری نداشته است و در این زمینه، پیشرفت جدی حاصل نشده است.

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

اطلاعیه شماره ۵۱/ ضربات سهمگین هوافضای سپاه به آمریکا در اردن و اربیل


۱۴ کشته و ۲۴ زخمی در بمب‌گذاری انتحاری در شمال غربی پاکستان


چگونه شهرک‌سازی، نقشه جغرافیایی جنین را تغییر داد و واقعیتی جدید بر زمین رقم زد؟


استراتژی جدید صنعا برای خنثی‌سازی محاصره عربستان و تغییر ژئوپلیتیک معادلات دریایی+فیلم


ضربات سپاه به انبار تجهیزات و برج مراقبت آمریکایی‌ها


دیدار عراقچی و لاوروف در حاشیه اجلاس وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای


سپاه به مردم منطقه: فورا از مخفیگاه نظامیان آمریکایی فاصله بگیرید


سپاه پاسداران: ساختمان باقی‌مانده از شرکت آمازون منهدم شد


فصل تازه همکاری‌های فرهنگی تهران–سئول در آستانه ثبت‌جهانی الموت


روزنامه آتلانتیک ماجراجویی در ایران را نقطه پایان ترامپ دانست