قطع راه های ارتباطی بین تروریست ها در ریف درعای شرقی و غربی

سه شنبه 12 تير 1397
12:16
قطع راه های ارتباطی بین تروریست ها در ریف درعای شرقی و غربی ارتش سوریه راههای ارتباطی گروه های تروریستی ریف درعای شرقی و غربی را قطع و با پیشروی به سوی مرزهای اردن به نزدیکی آن رسید.

العالم سوريه  

این در حالی است که تلاش ها برای برقراری آشتی در استان درعا جهت پیشروی بیشتر در سایر مناطق به منظور اعمال فشار بیشتر بر افراد مسلح و پایان  دادن به حضور آنان در جنوب سوریه ادامه دارد.

ارتش سوریه در جنوب این کشور، یک عملیات نظامی در ریف غربی درعا برای آزادسازی منطقه طفس که افراد مسلحش با  داعش متحد شده بودند، را آغاز کرد.

یگان های دیگر نیز به نزدیکی مرزهای اردن رسیده و راه های آتش باری ریف درعای شرقی و غربی را قطع کرده و در اطراف این جاده بین المللی  امنیت برقرار کردند.

مناطقی که وارد فرایند سازش شده اند ، امروز شاهد آرامش زیادی هستند و هیچ خطری اهالی آن را تهدید نمی کند . پس از حضور یگان های ارتش و برقراری امنیت در مناطق اطراف آن و ارائه همه نیازهای خدماتی و امدادرسانی، امنیت بر آنجا حاکم شده است .

واقعیت حاکم بر درعا و ریف درعا و سازش این مناطق ، فشار زیادی بر افراد مسلح وارد آورده و مساحتهای زیادی از مناطق تحت تسلط آنان را از دستشان خارج کرده است.

217

0% ...

آخرین اخبار

هلاله شمالی؛ سومین گذرگاه مرزی بین ایران و عراق


دبیرکل حزب‌الله: در سایه وجود مقاومت اهداف دشمن صهیونیستی تحقق نخواهد یافت


کمسیون امنیت ملی مجلس: چرخه "جنگ-آتش‌بس-مذاکره-جنگ" باید متوقف شود


امارات در حال تعمیق اتحاد استراتژیک با رژیم صهیونیستی و گسترش آن به سمت مشارکت میدانی است


بقائی : ایران پاسخ آمریکا را از طریق پاکستان دریافت کرده و در حال بررسی آن است


هشدار سپاه به شناورهای متخلف در تنگه هرمز: امنیت شما در خطر است


بیانیه فوری ارتش جمهوری اسلامی ایران در مورد ورود ناوشکن‌های دشمن به تنگه هرمز


هشدار فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء به آمریکا: از تنگه هرمز دور بمانید


سردار محبی: قدرت سپاه و نیروهای مسلح ما با تکیه بر قدرت الهی پایان‌ناپذیر است


مسکو: "اسرائیل" مانع منطقه عاری از سلاح هسته‌ای در غرب آسیا است