مقام قطری: شورای همکاری دیگر وجود ندارد

دوشنبه 25 تير 1397
01:21
مقام قطری: شورای همکاری دیگر وجود ندارد

نخست وزیر پیشین قطر معتقد است که با شعله ورشدن آتش جنگ های تجاری، دیگر شورای همکاری خلیج فارس وجود خارجی ندارد.

العالم - آسیا

«حمد بن جاسم آل ثانی» وزیر امورخارجه پیشین قطر یکشنبه شب در صفحه توئیتری خود نوشت، با شعله ورشدن آتش جنگ های تجاری، دیگر شورای همکاری (خلیج فارس) وجود ندارد.

وی ادامه داد: در شرایطی که جنگ های تجاری ادامه می یابد و اروپا به شبه جزیره ای (از آسیا و چین) تبدیل شود، چه بلایی بر سر ما در شورای همکاری (خلیج فارس) خواهد آمد؟

نخست وزیر پیشین قطر در توئیت دیگری نوشت: در شرایطی که اختلافات اقتصادی و سیاسی میان قدرت های بزرگ مانند آمریکا و چین، واشنگتن و اروپا، کاخ سفید و تهران جریان دارد و با توجه به تحولات کنونی در خصوص کره جنوبی وشمالی، ما شاهد بی تفاوتی کشورهای شورای همکاری (خلیج فارس) نسبت به این مسائل و بی توجهی آنان به منافع عرب ها هستیم.

حمد بن جاسم آل ثانی از سال 2007 و در زمان زمامداری حمد بن خلیفه آل ثانی امیر پیشین این کشور تا ژوئن (خرداد/ تیر) 2013 نخست وزیری قطر را برعهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: تحقق عدالت آموزشی در گرو توجه به جایگاه معلمان است/ تجلیل از استقامت جامعه فرهنگی


روزنامه اسرائیلی: منطقه شاهد موفقیت پهپادی حزب‌الله است


پیش‌بینی معامله‌گران بازار: بهای نفت احتمالا به حدود ۱۲۷ دلار برسد


جنگ ایران زیر ذره‌بین کنگره؛ دموکرات‌ها هگست را زیر سوال بردند


۶۱ درصد آمریکایی‌ها حمله به ایران را اشتباه می‌دانند


چگونه جنگ ایران، معادلات استراتژیک عربستان را تغییر داده است


تحرکات جنگنده‌های اسرائیلی و آمریکایی بر فراز استان الانبار


شهادت ۲۳ لبنانی در ۴۱ حمله رژیم اسرائیل طی روز جمعه


کوبا اقدامات قهری جدید آمریکا علیه این کشور را محکوم کرد


ترامپ: نیروهای آمریکایی مانند دزدان دریایی نفتکش ها را توقیف می کنند