مارادونا در دیدار با «محمود عباس»: قلب من فلسطینی است

دوشنبه 25 تير 1397
10:16
مارادونا در دیدار با «محمود عباس»: قلب من فلسطینی است فوتبالیست بازنشسته و سرشناس آرژانتینی طی دیدار خود با رئیس تشکیلات خودگردان به حمایت از فلسطین پرداخت.

العالم _ ورزشی

«دیگو آرماندو مارادونا» فوتبالیست بازنشسته و سرشناس آرژانتینی در دیدار با «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان در روسیه، با فلسطین اعلام همبستگی کرد.

بر اساس گزارش «عربی 21»، مارادونا در این دیدار کوتاه که در حاشیه بازی فینال جام جهانی 2018 روسیه (دیروز شنبه) انجام شد ، به قلب خود اشاره کرد و گفت: قلب من فلسطینی است.

محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان برای تماشای بازی فینال و نیز دیدار به ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه عصر جمعه (دو روز پیش) وارد مسکو شد و «جبریل رجوب» رئیس اتحادیه فوتبال فلسطین در این سفر او را همراهی می‌کرد.

دیدار فینال جهام جهانی روسیه، میان کرواسی و فرانسه دیشب برگزار شد و فرانسه قهرمان این دوره از جام شد.

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات تجاوزات و نقض‌های مکرر صهیونیست ها در سایه تمدید آتش‌بس میان طرفین+فیلم


گسترش شهرک‌سازی در قلقیلیه و شرایط دشوار فلسطینی‌ها + ویدیو


خطیب‌زاده: ما در حال آماده شدن برای مذاکرات مهم هستیم


هشدار سردار قاآنی به دشمن صهیونیستی درباره غزه


تحقق شروط رهبر انقلاب را پیگیری می‌کنیم


تاکید نروژ بر توقف حمایت‌های مالی و تجاری از شهرک‌نشیان صهیونیست


آخرین تحولات تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه لبنان + فیلم


توافق ایران و آمریکا؛ دستپاچگی رژیم صهیونیستی و رسوایی برخی معترضان!


شیخ نعیم قاسم: دشمن نتوانست باورها، ثبات‌قدم و ایستادگی ما را درهم بشکند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان