خشم بحرینی ها از محاکمه رهبران

سه شنبه 14 شهريور 1391
11:15
خشم بحرینی ها از محاکمه رهبران مناطق مختلف بحرين امروز شاهد تظاهرات مردم خشمگين در اعتراض به حکم دادگاه آل‌خليفه عليه 13 تن از شخصيت ها و رهبران مخالفان بود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، انقلابیون بحرین با آتش زدن تایرخودرو خیابانهای اصلی پایتخت را بستند.

صدور حکم زندان ابد برای شماری از فعالان و مخالفان بحرینی، امروز اعتراض دولت دانمارک را نیز برانگیخت.

دادگاه عفو بین الملل نیز با اعتراض به حکم زندان ابد فعالان بحرینی، از دولت بحرین خواست با لغو حکم های صادر شده، این فعالان را فورا آزاد کند.

"الستر برت" معاون خاورمیانه و شمال آفریقا در وزارت امورخارجه انگلیس نیز با اظهار تأسف از حکم دادگاه بحرین، از رژیم آل خلیفه خواست به حقوق بشر و آزادی شهروندان بحرینی احترام بگذارد.

شبکه اطلاعات حقوق بشر عربی نیز صدور حکم زندان ابد برای فعالان بحرینی را به منزله ادامه سرکوب مخالفان در این کشور دانست.

گروه های مخالف در بحرین با محکوم کردن این اقدام رژیم آل خلیفه، حکم صادر شده علیه فعالان را انتقامجویانه توصیف کردند.

این گروه ها، سازمان های بین المللی و کشورها را به دلیل سکوت در برابر اقدامات رژیم آل خلیفه، مسئول صدور چنین حکم هایی علیه فعالان بحرینی و نقض حقوق بشر در این کشور دانستند.

دادگاه استیناف بحرین حکم زندان 13 تن از رهبران و فعالان مخالف بحرینی را تأیید کرد.

عبد الهادي الخواجه، عبد الوهاب حسين، حسن علي مشيمع، عبد الجليل السنكيس، محمد حبيب المقداد، عبد الجليل المقداد، سعيد ميرزا و أحمد النوري، به زندان ابد محکوم شده اند.

دادگاه آل خلیفه همچنین عبدالله مهدي حسن المخوضر، عبدالله عيسى ميرزا المحروس، محمد حسن محمد جواد، و محمد علي رضي اسماعيل، را به تحمل زندان تا 15 سال محکوم کرده است.

ابراهيم شريف وصلاح عبدالله حبيل الخواجه نیز به 5 سال زندان محکوم شده اند.




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

غریب آبادی در پاسخ به وقاحت آمریکا :کشورهای منطقه باید از عاملان اصلی تجاوز خسارت بگیرند


بیانیه فرمانده قرارگاه حضرت خاتم‌الانبیا(ص) در مورد حمله به رژیم صهیونیستی


حمله اسرائیل به حومه جنوبی بیروت؛ ۲ شهید و ۲۰ زخمی برجای گذاشت


حملی موشکی ایران؛ آژیر خطر در سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


گزارشی از قلب تهران: فریاد علیه سکوت جهانی در قبال جنایت مدرسه میناب + فیلم


قلعه‌نویی: فیفا موضوع روادید اعضای تیم ایران را اصلاح کند


گزارش العالم از عملیات ضد صهیونیستی کوخاو يائير که خشم اشغالگران را برانگیخت + فیلم


فرانسه سامانه هوش مصنوعی «آرکادیا» را در رزمایش ناتو آزمایش می‌کند


حسام زیدان خبرنگار مقاومت که جسمش رفت، اما دوربینش باقیست + فیلم


قالیباف:نه به آتش‌بس پایبندند نه به گفتگو باور دارند/دست نیروهای مسلح ما مثل همیشه باز است