یک خبر چند خط تحلیل؛

ائتلاف سعودی جنگ را به دبستان ها کشید

پنج‌شنبه 18 مرداد 1397
16:29
ائتلاف سعودی جنگ را به دبستان ها کشید

خبر: 

  • درحمله ائتلاف سعودی به اتوبسهای حامل دانش اموزان درصعده 50 دانش امز شهید و 77 تن زخمی شدند

تحلیل:

  • درحالی که منابع اطلاعاتی ائتلاف در ماجرای ترور صالح الصماد اعلام می‌کردند با دقتی کاملا بالا و به شکلی هدفمند این مسئول برجسته یمنی را به شهادت رساندند پذیرش اینکه درخلق فاجعه انسانی قتل دانش اموزان درصعده دچاراشتباه محاسباتی شده اند بهیچ وجه موردپذیرش قرارنخواهد گرفت.
  • ناکامی در جنگی سه‌ونیم ساله که بتعبیر بن سلمان بنا بود سه هفته ای پایان یابد، عدم توفیق در اشغال حدیده که اخیرا وعده داده شده بود در کمتر از یکماه صورت پذیرد، افشای پشت پرده برخی پیروزیهای امارات و سعودی در یمن که در سایه همکاری با القاعده و پول دادن به ایشان در مقابل عقب نشینی از یک سرزمین و حضور تبلیغی نیروهای دو کشور در آن صورت میپذیرفته، ناامن شدن باب المندب برای ناوهای سعودی و فرودگاه ابوظبی برای امارات و ترس از تکرار این ماجرا از یکسو و گسترش آن به مناطق دیگری ازجمله دوبی بازماندگان ائتلاف ضدیمن یعنی بن زاید و بن سلمان را بر آن داشته تا بمنظور کسب اندک افتخاراتی، دامنه جنگ رابه خیابانها و بیمارستان های ملت بی دفاع بکشند و بهمین خاطر امروز جنگ را به دبستان و میان دانش آموزان بردند.
0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از کنفرانس «ندای الاقصی» در کربلا و تجدید پیمان با مقاومت + فیلم


مقام پیشین شورای امنیت ملی آمریکا: ترامپ در جنگ با ایران به بن‌بست راهبردی رسیده است


نظامی یمنی: در صورت ادامه حملات ریاض اهداف بیشتری در عربستان هدف قرارخواهد گرفت/ معادله جدید «محاصره در برابر محاصره» علیه عربستان اجرا می‌شود


مقاومت عراق: هیچ عملیاتی علیه اربیل و کویت انجام نداده‌ایم


مهدی المشاط: محاصره و تجاوزگری چندین ساله عربستان علیه یمن باید پایان یابد


تأکید قطر بر ضرورت پایبندی آمریکا و ایران به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد


سردار حسن‌زاده: «باید برخاست» شعار مراسم جاماندگان اربعین امسال است


جبهه جدید یمن علیه عربستان با پیامدهایی فراتر از دریای سرخ + فیلم


معاریو: نتانیاهو برای نجات از شکست انتخاباتی به دنبال اقدام علیه ایران است


پس از مواضع ضدصهیونیستی؛ سفیر اسرائیل در سازمان ملل شهردار نیویورک را تهدید کرد