پاپ: از خشونت اجتناب کنید!

شنبه 25 شهريور 1391
12:41
پاپ: از خشونت اجتناب کنید! پاپ بنديکت شانزدهم، ملت هاي خاورميانه را به دوري از انتقام جويي، پذيرش اشتباهات و دوري از خشونت هاي رفتاري و زباني فراخواند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، رهبر کاتولیک های جهان در دومین روز سفر به لبنان و در شرایطی که تظاهرات گسترده در اعتراض به فیلم اهانت آمیز آمریکایی، کشورهای منطقه را فرا گرفته است، بخش عمدۀ سخنان خود را بر "استفاده از ظرفیت های دینی و اجتماعی برای تثبیت صلح در منطقه" اختصاص داد.

پاپ در سخنانی که در کاخ ریاست جمهوری لبنان و  در حضور ده ها تن از شخصیت های سیاسی، دینی و فرهنگی لبنان و رهبران مذاهب اسلامی ایراد کرد، همگان را به "دوری از انتقام، طبیعی دانستن اشتباهات، پذیرش عذرخواهی ها"؛ و دست آخر به "عفو و گذشت" فراخواند، چرا که "تنها عفو و گذشت می تواند پایه های صلح و آشتی همگانی را مستحکم کند".

رهبر کاتولیک های جهان ادامه داد: در لبنان، مسیحیان و مسلمانان از قرن ها پیش در کنار هم می زیسته اند و حتی در مواردی، برخی اعضای یک خانواده مسیحی و برخی دیگر مسلمان هستند. اگر در یک خانواده این حالت ممکن است، چرا در همۀ جامعه میسر نباشد؟

بندیکت شانزدهم در ادامه تصریح کرد: بی شک باید از خشونت زبانی و رفتاری دوری کنیم زیرا این امر "کرامت انسانی" را خدشه دار می کند.

پاپ در مورد خشونت های نهادینه شده در نزد مدعیان پیروی از مسیح (ع)؛ و ضرورت احترام به مقدسات بیش از یک و نیم میلیارد مسلمانان، که همواره به عقاید و مقدسات دیگر ادیان آسمانی به دیدۀ تکریم و احترام می نگرند، توضیحی نداد.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از کنفرانس «ندای الاقصی» در کربلا و تجدید پیمان با مقاومت + فیلم


مقام پیشین شورای امنیت ملی آمریکا: ترامپ در جنگ با ایران به بن‌بست راهبردی رسیده است


نظامی یمنی: در صورت ادامه حملات ریاض اهداف بیشتری در عربستان هدف قرارخواهد گرفت/ معادله جدید «محاصره در برابر محاصره» علیه عربستان اجرا می‌شود


مقاومت عراق: هیچ عملیاتی علیه اربیل و کویت انجام نداده‌ایم


مهدی المشاط: محاصره و تجاوزگری چندین ساله عربستان علیه یمن باید پایان یابد


تأکید قطر بر ضرورت پایبندی آمریکا و ایران به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد


سردار حسن‌زاده: «باید برخاست» شعار مراسم جاماندگان اربعین امسال است


جبهه جدید یمن علیه عربستان با پیامدهایی فراتر از دریای سرخ + فیلم


معاریو: نتانیاهو برای نجات از شکست انتخاباتی به دنبال اقدام علیه ایران است


پس از مواضع ضدصهیونیستی؛ سفیر اسرائیل در سازمان ملل شهردار نیویورک را تهدید کرد