سازمان ملل: داعش هنوز 20 تا 30 هزار نیرو در سوریه و عراق دارد

سه شنبه 23 مرداد 1397
06:47
سازمان ملل: داعش هنوز 20 تا 30 هزار نیرو در سوریه و عراق دارد برخلاف ادعای آمریکا درباره شکست داعش، یک گروه از متخصصان سازمان ملل در گزارشی اعلام کردند گروه تروریستی داعش هنوز حدود 30 هزار نیرو در عراق و سوریه دارد.

العالم-آمریکا

یک گزارش سازمان ملل متحد نشان می‌دهد که گروه تروریستی داعش همچنان حدود 30 هزار نیرو در عراق و سوریه در اختیار دارد و شبکه جهانی این گروه در حال گسترش است، همچنانکه گروه القاعده نیز قوی‌تر از قبل برقرار مانده است.

این گزارش که توسط متخصصان سازمان ملل تدوین شده است می‌گوید که علیرغم شکست داعش در سوریه و عراق یک هسته پنهانی از شبه نظامیان این گروه در هر دو کشور سوریه و عراق هنوز باقی هستند و حامیان قابل توجهی نیز در افغانستان، لیبی، جنوب شرق آسیا و غرب آفریقا دارند.

در این گزارش همچنین آمده است؛ شبکه جهانی القاعده نیز همچنان فعال است و طرفداران و متحدانی قویتر از داعش در برخی مناطق جهان از جمله در سومالی، یمن، جنوب آسیا و منطقه ساحل آفریقا دارد.

در این گزارش که به شورای امنیت سازمان ملل ارائه شده است همچنین آمده است که تعداد اعضای داعش در سوریه وعراق بین 20 تا 30 هزار نفر تخمین زده می‌شود که بخش قابل توجهی از آنها را هزاران تروریست خارجی فعال تشکیل میدهند.

این متخصصان سازمان ملل می‌گویند که تعدادی از جنگجویان داعش، طراحان و فرماندهان این گروه کشته شده‌اند و  تعدادی از آنها مناطق جنگی را ترک کرده‌اند، اما بعضی از آنها هنوز در عراق و سوریه حضور دارند تعدادی در شرایط نظامی هستند اما بعضی از آنها در مناطق شهری و روستایی همسو به صورت مخفی زندگی می‌کنند.

این گزارش در حالی منتشر می‌شود که آمریکا و متحدانش یک سال پیش شکست داعش در منطقه را اعلام کرده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی


تمرین شاگردان قلعه نویی در دانشگاه جرج واشنگتن


استفاده آمریکا از پایگاه‌های هوایی ایتالیا برای دولت ملونی جنجال آفرید


حمله به زیرساخت های ایران، حمله به امنیت انرژی جهان بود


هشدار قاآنی به صهیونیست‌ها؛ باید سراسر لبنان را ترک کنید


وزرای نفت ایران و هند بر توسعه و تقویت همکاری‌ها در حوزه انرژی تاکید کردند


کارشناس امور راهبردی: مقاومت ابتکار عمل میدانی را در جنوب لبنان در دست دارد


پربیننده ترین خبرها