اسرائیل:‌ نیروها و تسلیحات ایرانی در سوریه را هدف قرار می‌دهیم

سه شنبه 6 شهريور 1397
21:56
اسرائیل:‌ نیروها و تسلیحات ایرانی در سوریه را هدف قرار می‌دهیم
اسرائیلی‌ها می‌گویند به حملات خود علیه نیروها و تسلیحات ایرانی در سوریه ادامه می‌دهند.

العالم - فلسطین اشغالی

یک منبع ارشد دیپلماتیک اسرائیلی می‌گوید نخست‌وزیر این رژیم فشار بیشتر به نیروهای ایرانی برای بیرون کردنشان از سوریه را به اندازه اهمیت لغو توافق هسته‌ای می‌داند.

این منبع ارشد دیپلماتیک اسرائیلی به رسانه‌های صهیونیستی گفت که ارتش این رژیم به هدف قراردادن تسلیحات و نظامیان ایرانی در سوریه ادامه خواهد داد.

این منبع گفته است که ارتش رژیم صهیونیستی با «قطعیت کامل» به اقدام علیه تلاش‌های ایرانی‌ها برای استقرار نیروها و سلاح‌هایشان در خاک سوریه ادامه می‌دهد.

این دیپلمات اسرائیلی افزود که نتانیاهو فکر می‌کند ممانعت از یافتن جای پایی در سوریه توسط نیروهای ایرانی، اهمیتش کمتر از لغو کردن توافق هسته‌ای ایران نیست.

این منبع صهیونیستی به رسانه‌های این رژیم گفت که تل‌آویو به رایزنی با مسکو و واشنگتن برای وارد کردن فشار به ایران ادامه می‌دهد؛ وی همچنین گفت که اعمال دوباره تحریم‌ها علیه تهران «در حال گرفتن تلفات» است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

تهدید نامتقارن و غیرسنتی را به فرصت‌ ساخت نظم نوین عادلانه تبدیل کنیم


ویدیوگرافیک/ روابط ایران و پاکستان؛ از برادری 80 ساله تا افق های جدید همکاری


سفر رییس جمهور به مشهد در شب تاسوعای حسینی


طارمی: ارزش واقعی جام‌جهانی، همدلی و اتحاد بیشتر ایرانیان است


پاکستان: برای اجرای مؤثر تفاهم‌نامه بین ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم


بازداشت ۱۱ فلسطینی در جریان یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به کرانه باختری


پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری


تداوم حملات به لبنان؛ ۲۰ مورد تجاوز رژیم صهیونیستی در یک روز


پیروزی نامزد فلسطینی‌الاصل در انتخابات مقدماتی حزب دموکرات‌ آمریکا


تهران آماده مذاکره برای تأمین نفت مورد نیاز مالزی