محکومیت مشاور پیشین کارزار انتخاباتی ترامپ به 14 روز زندان

شنبه 17 شهريور 1397
07:53
محکومیت مشاور پیشین کارزار انتخاباتی ترامپ به 14 روز زندان
مشاور پیشین کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا از سوی دادگاه به ۱۴ روز حبس محکوم شد.

العالم _ آمریکا

به گزارش العالم به نقل از رویترز، جورج پاپاداپولوس، مشاور پیشین کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا به دلیل دروغ‌گویی به اداره پلیس فدرال آمریکا اف‌بی‌آی در جریان تحقیق پیرامون دخالت‌های روسیه در انتخابات سال ۲۰۱۶ از سوی دادگاه به ۱۴ روز حبس محکوم شد.

مشاور پیشین کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ اکتبر سال ۲۰۱۷ پذیرفت که در خصوص هماهنگی اعضای کارزار ترامپ با روسیه پیش از انتخابات سال ۲۰۱۶ به اف‌بی‌آی دروغ گفته است.

رابرت مالر، بازرس ویژه وزارت دادگستری آمریکا که مسئولیت پرونده دخالت روسیه در انتخابات را بر عهده دارد٬ گفته است پاپاداپولوس با دروغ‌هایش سعی داشته از اهمیت نقش خود به عنوان شاهد این ماجرا و همچنین میزان آگاهی دیگر اعضای کارزار انتخاباتی ترامپ از این ارتباط‌ها٬ بکاهد.

در اطلاعیه دادگاه آمده است از جمله افراد روس که جورج پاپاداپولوس با آن‌ها ارتباط داشته، جوزف میفسود -- استاد دانشگاه روس در لندن -- است که به پاپاداپولوس گفته بود روسیه مدارکی علیه هیلاری کلینتون -- رقیب انتخاباتی ترامپ -- در اختیار دارد که شامل «هزاران ایمیل» می‌شود.

در سال ۲۰۱۶ و در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، رایانه‌های ستاد انتخاباتی هیلاری کلینتون و همچنین رایانه‌های حزب دموکرات هک شد و هزاران ایمیل و اسناد مندرج در این رایانه‌ها ابتدا در وبسایتی موسوم به «دی.سی لیکس» و پس از مدتی در «ویکی‌لیکس» منتشر شد.

 

0% ...

آخرین اخبار

صنعاء از معادلات جدید بازدارندگی پرده برداشت +فیلم


پبام رهبر معظم انقلاب درباره حماسه عظیم بدرقه آقای شهید ایران و تبیین مسائل مهم کشور


ایستادگی خانواده فلسطینی در برابر حملات صهیونیسیت ها از لنز دوربین العالم


مهاجرانی: دولت با تمام توان به دنبال تأمین منابع لازم برای آغاز بازسازی است


بقائی: هیچ بندی از تفاهم‌نامه اجازه ایجاد مسیر موازی در تنگه هرمز را نمی‌داد


امام جمعه بغداد: تشییع میلیونی رهبر شهید انقلاب، نشانه مخالفت با وابستگی به بیگانگان بود


قهرمانی بدون شکست پسران والیبال ایران در آسیا


وزیر خارجه کره شمالی امروز وارد روسیه می‌شود


بلژیک واردات کالا از سرزمین‌های اشغالی فلسطین را ممنوع کرد


از باتلاق دلتای مکونگ تا باتلاق تنگه هرمز